Cartografia anatòmica de les llegendàries Illes Corpòries Ampliar

Cartografia anatòmica de les llegendàries Illes Corpòries

Joan de Déu Prats, Aida Gredel

Un atles imaginari a partir de les diferents parts del cos humà. Premi Eva Toldrà d’il·lustració 2017.

Més detalls

16,00 €

Heus ací un món impossible. En un temps remot, un vaixell errant va topar amb un arxipèlag extraordinari que conformava la figura d'un cos humà. Els mariners el batejaren com les Illes Corpòries i, naturalment, s'hi van instal·lar amb la pretensió de fundar-hi una civilització com cal, deslliurada de les corrupcions i mesquineses comunes a la seva espècie. D'aquella aventura, i de la deriva d'aquell projecte fundacional, només se n'han trobat el compendi d'uns textos envitricollats i insòlits, confegits entre el mite i la poesia, que el cronista contemporani ens ha esporgat convenientment per fer-los llegibles, i unes il·lustracions que mostren la cartografia d'unes ciutats que fa segles que ningú trepitja; d'un cos que ha quedat deshabitat.

«Mai, però, no se’n va poder certificar l’existència perquè cap navegant posterior, balener, explorador o nàufrag, si més no que se’n tingui constància, no va tornar a ensopegar amb aquell terral ignot».

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Aida Aparicio, coneguda amb el nom artístic d'Aida Gredel, va estudiar il·lustració a l'Escola Massana i arquitectura tècnica. Ha col·laborat en diferents projectes artístics i en diverses exhibicions, com el Flic Festival 2017 o la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya.

Joan de Déu Prats ha publicat llibres per a infants i adolescents i ha estat traduït als principals idiomes. Des de fa uns anys conrea també la literatura d'adults amb llibres sobre llegendes i històries del nostre país. Amb Comanegra ha publicat El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya i El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya.

logo radio mora la nova
Entrevista als autors — Cafè literari (Ràdio Móra La Nova), 18/10/2018

  • Autor Joan de Déu Prats, Aida Gredel
  • Llengua català
  • ISBN 978-84-17188-55-9
  • Any setembre 2018
  • Edició primera
  • Pàgines 28
  • Dimensions 23 x 23 cm.
  • Enquadernació cartoné

30 Productes de la mateixa categoria: