On/Off, Causa-Efecto Ampliar

On/Off, Causa-Efecto

Ana Soler

Un recull del treball recent de l'artista Ana Soler sobre els moments invisibles de la vida.

Més detalls

25,00 €

Aquest llibre recull el treball desenvolupat per l'artista Ana Soler entre els anys 2009 i 2012. Es cataloguen obres que pertanyen a aquest període i es reflexiona conceptualment sobre allò invisible del que és visible, recreant-se en la metàfora sobre la complexitat que dibuixa l'àmbit quotidià en relació amb el temps. Entorns privats que es transformen en contorns, envoltant, dislocant la temporalitat d'allò ordinari. El projecte On/Off, Causa-Efecto versa sobre l'altre costat del que és quotidià, el costat impenetrable, el silenci del blanc que atura la vida, l'aparent vida, en el temps. S'estableix un ordre de relacions causa-efecte, on els codis i la seva aplicació plantegen conseqüències que distorsionen la realitat.

«Ana Soler pertany, per tant, a aquella sèrie d'artistes que canvien mesura per intensitat, que treballen el gest sobre el suport més mínim, que primen l'indici, la insinuació. I és que són molts els artistes que intenten captar el fragment de vida no visible a simple vista, ja sigui perquè passa molt lentament o massa ràpid. Aleshores la contemplació es torna intensa i la mirada tensa. Descobrim que cap imatge està acabada»
— David Barro

Ana Soler és doctora en Belles Arts, especialitzada en disseny i gravat. Des del 2000 és professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Vigo, combinant així el seu propi treball de creació artística amb una tasca més centrada en la recerca i la formació dels futurs artistes.

La seva producció artística és bastant eclèctica, si bé predominen les instal·lacions i l'obra gràfica. Ha exposat en nombrosos certàmens internacionals i galeries, i té un llarg historial de premis entre els que destaca el Premi Nacional de Gravat (2001).

www.anasoler.es

  • Autor Ana Soler
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-87-7
  • Any 2013
  • Edició primera
  • Pàgines 472 pàg.
  • Dimensions 17 x 23 cm.
  • Enquadernació tapa dura

30 Productes de la mateixa categoria: