Els llibres de Xavier Theros es passegen pels platós de Barcelona Televisió

Llums, càmera i… acció! Ahir a la tarda, l’equip de Comanegra es va desplaçar fins als estudis de Barcelona Televisió convidat per en Lluís Reales, presentador del programa Terrícoles. Estar en un plató de televisió i veure com es fa una entrevista en directe –amb moments divertits a la sala de maquillatge, o repassant les preguntes abans de la gravació- sempre és curiós i entretingut. Però encara ho és més quan vas a parlar dels llibres que publiques!

Vam conèixer a en Lluís a la presentació del llibre-catàleg de Jordi Benito, i ens el vam tornar a trobar durant La Setmana del Llibre en Català. La idea d’entrevistar a en Xavier Theros –que segurament és una de les persones que et pot explicar més secrets i curiositats de Barcelona- li va resultar d’allò més interessant! Així doncs, vam fer-li arribar els tres llibres que en Xavier ha publicat amb Comanegra (Barcelona a cau d’orella, Tots els meus carrers i Barcelona: secretos a la vista) i ja teníem l’entrevista programada!

En el petit plató de Terrícoles, en Joan Sala –director de Comanegra-, en Xavier Theros i en Lluís Reales, van conversar durant trenta minuts sobre temes molt diferents: els misteris de la ciutat, la infància de Theros, el catàleg de l’editorial, les actuacions dels Accidents Polipoètics… Una entrevista realment entretinguda i que no us podeu perdre!

*Data d’emissió: dijous 1 d’octubre, a les 22 hores a BTV.

Vist: 223 vegades