Commemorem els 50 anys de Joan Manuel Serrat sobre els escenaris amb el llibre ‘Serratología’

Aquest vespre tenim com a convidats a la Nau Comanegra a dos autors veterans, en Jordi Vicente i en Carlos Cubeiro, que presenten en primícia el nou llibre que han editat amb nosaltres: Serratología, un homenatge a Joan Manuel Serrat.

Ja fa 50 anys que el cantautor català és dalt dels escenaris i des de Comanegra volíem felicitar-lo a la nostra manera: fent un recull de cinquanta de les seves millors cançons i comentar-les i il·lustrar-les a partir de grans temes com l’amor, la memòria, la política, la poesia, el futbol… en definitiva, aquells temes sempre han apassionat, inspirat i enardit a Serrat. I qui millor per dur a terme aquesta feina que en Jordi i en Carlos, que ja havien fet un sensacional treball d’escriptura i il·lustració amb els tres llibrets sobre frases cèlebres? El resultat és immillorable, i us convidem a donar una ullada a dos capítols que ens agraden especialment: Cada loco con su tema i el Romance de Curro”El Palmo”.

A la presentació d’aquesta nit no només commemorem la figura de Serrat, també aprofitem per recordar al periodista i escriptor Eduardo Galeano, per qui Serrat sentia molta estima i admiració i que va morir ahir.

A més, commemorem el 84è aniversari de la Segona República, que és just avui, i que dóna molt sentit a la presentació del llibre perquè, segons en Carlos, lliga molt amb l’esperit de Serrat.

Vist: 239 vegades