Les millors frases cèlebres de la literatura, del cinema i de personatges famosos reunides en tres volums magníficament il·lustrats

En Carlos Cubeiro i en Jordi Vicente són els autors de En un lugar de la Mancha, ¿Hablas conmigo?  i Luz, más luz, tres petites joies visuals que considerem el regal perfecte pels amants de la literatura, el cinema i les biografies de personatges famosos!

Aquesta tarda han vingut a la Nau Comanegra per presentar-nos aquests tres petits volums que, segons en Jordi, han suposat dos grans reptes: «la selecció dels textos ha estat el més difícil. Hi ha tantes frases cèlebres que escollir-ne només cinquanta per cada llibre ha suposat tot un desafiament. El segon repte ha estat encaixar l’escrit en un format petit: havia de sintetitzar la informació tot el que pogués, dir el màxim en el mínim espai».

I si en Jordi es va encarregar dels textos, les il·lustracions van recaure sobre en Carlos: «aquests llibres són el millor exemple per demostrar que il·lustrar no sempre vol dir dibuixar. Volia donar a les imatges l’aparença de collage i que el significat quedés obert. És una proposta visual molt interessant perquè la gent pot fer lectures alternatives dels textos».

Per finalitzar la presentació, els autors han celebrat un concurs d’endevinalles pels més agosarats! Els guanyadors s’han endut a casa algunes de les il·lustracions dels llibres signades. I vosaltres, creieu que hauríeu encertat alguna de les endevinalles? Fem una prova: sabríeu dir de quina pel·lícula és la frase “Hay tres maneras de hacer las cosas: la correcta, la incorrecta y la mía”. Ho heu encertat?

Vist: 493 vegades