‘I et despertes mentre les papallones filen’, escollit millor coberta del Sant Jordi 2015

Ahir al vespre vam passar una bona estona a l’antiga Fàbrica Moritz, prenent unes cerveses i gaudint d’uns bons canapès de wasabi amb altres companys del món literari que, igual que nosaltres, esperaven impacients que es revelessin els noms dels guanyadors de La Llança de Sant Jordi.

La Llança de Sant Jordi és el concurs que cada any organitza Òmnium Cultural, conjuntament amb l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, per premiar les principals novetats en català i escollir quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi. Es pot participar en tres categories diferents: ficció, no ficció i infantil i juvenil. Nosaltres ens ho jugàvem tot a una carta, la dels llibres infantils, on vam posar totes les nostres esperances en l’àlbum I et despertes mentre les papallones filen.

Gairebé ens ennueguem amb el canapè de wasabi quan la Muriel Casals va anunciar que el I et despertes era el guanyador de la categoria! Gairebé 6.000 persones van participar en el concurs i que molts dels vots anessin destinats a aquest llibre ens omple d’il·lusió i ganes de seguir treballant. Moltes gràcies!

17035929588_77c83a5301_o

Vist: 204 vegades