Món Llibre 2015. El festival de literatura pels més petits de la casa

A Comanegra tenim un munt de llibres pels més petits, contes que expliquen històries fantàstiques, plenes de colors vius i de personatges meravellosos que viuen aventures d’allò més divertides! Ens encanta fer activats i tallers on ensenyar aquests contes i quan arriba l’abril, mai perdem l’oportunitat de participar en el Món Llibre, el Sant Jordi dels infants.

Enguany hi hem participat amb tres tallers diferents. El primer, que vam fer dissabte al matí, estava basat en el llibre Festes i tradicions catalanes, de la Maria Palet i en Francesc Castellano. La Maria, que és una il·lustradora molt espavilada, va ensenyar als nens i nenes a fabricar el seu propi punt de llibre de Sant Jordi. El podien fer amb la forma d’una princesa, del cavaller Sant Jordi, amb casc i tot, o del temible drac escopint foc!

A la tarda, la Marta Gómez Mata, l’autora de la col·lecció ‘Un món de…’ (Un món de mares, Un món de mares fantàstiques, Un món d’avis, Un món de famílies) va preparar un taller per a nens i nenes un xic més grans. Junts, van escriure històries sobre les seves respectives famílies i van sorgir anècdotes d’allò més originals!

El diumenge, la Nina da Lua i la Joana Santamans van fer l’última activitat de Comanegra, que s’inspirava en el llibre I et despertes mentre les papallones filen. Mentre la Nina llegia el conte, la Joana anava dibuixant sobre un plafó de fusta alguns dels animals protagonistes de la història com, per exemple, el corb que guia a la Rosabella. Veient a la Joana, els petits també es van animar a dibuixar els seus animals preferits i vam veure elefants, ossos, gats i, fins i tot, el corb del conte!

mon_llibre_2015_comanegra

Vist: 285 vegades