NOU + 1. Els nous talents de la ciutat exposen a la Nau Comanegra

Un any més, els alumnes de 4t curs del Grau d’Arts i Disseny de l’escola Massana presenten els seus projectes de final de carrera a l’espai de la Nau Comanegra. Per nosaltres és un plaer acollir-los perquè també és un plaer per la vista. Ens encanta tenir les seves obres exposades!

La inauguració de la mostra, que han anomenat Nou + 1, és el recull dels projectes que han preparat al llarg de tot un any. Guiats per en Tom Carr, els alumnes han anat definint els seus interessos artístics i n’han sorgit obres molt personals, singulars i conseqüents amb les inquietuds de cadascun d’ells. Com a peces individuals resumeixen l’essència de l’artista, però com a conjunt representen l’últim viatge de la carrera en Arts i Disseny.

Els alumnes –aviat artistes de cap a peus– han trobat moltes maneres diferents per expressar-se. Un d’ells, en Jaume Ribalta, ha fet uns gerros de ceràmica preciosos que representen la feminitat i que ha titulat Les dones gerro. La Berta Vila es cargola entre branques i fulles d’arbre en simbiosi amb la naturalesa (foto 1). L’Arnau Brell altera la fisonomia de la ciutat creant paraules del no res (foto 2). En Marc Gomez ens sorprèn amb les seves obres, tres en total, que expressen la força imparable de la natura (foto 3).

La resta d’alumnes també han fet grans treballs i els podeu visitar a la Nau Comanegra fins al 26 de maig.

Per més informació visiteu el blog In Media Res, que fa un retrat de la Nau Comanegra i de l’exposició.

nou_mes_1

Vist: 222 vegades