Tarda d’emocions a la Casa del Llibre

La capacitat de convocatòria de la nostra autora Silvia Congost és espectacular i, una vegada més, ho ha demostrat a la presentació que hem celebrat a la Casa del Llibre de les Rambles. La magnífica sala de la llibreria es va omplir de seguida i fins i tot hi havia gent asseguda a terra!

Tothom estava embadalit escoltant a la Silvia, que va explicar l’argument del seu nou llibre La clau de les emocions i com algunes facetes de la seva vida i l’experiència que va viure amb la seva ex parella la van inspirar per crear els dos personatges principals: l’Alícia i l’Armand Cortés.

Al final de la presentació, es va iniciar una ronda de preguntes molt variades a les que la psicòloga va donar resposta. Algunes de les preguntes més destacades van ser: es pot tenir una relació de dependència emocional amb familiars o amics? I si es tracta d’una parella amb fills? Es pot superar una relació tòxica si la teva parella, a més, també és company de feina? Què passa quan les dues parts implicades són dependents?


T’ho vas perdre? No pateixis!
El proper dimarts 14 d’octubre a les 19:30 celebrarem l’última presentació a la Nau Comanegra (Consell de Cent, 159). A més, la Silvia portarà una convidada molt especial: la Irene, una de les seves pacients. Juntes analitzaran la seva història de dependència i explicaran com va ser el procés terapèutic que va aconseguir alliberar la Irene d’una relació tan destructiva.

 

Vist: 299 vegades