Les propostes de Comanegra per aquest Nadal 2020

A Comanegra fa temps que ho diem: els llibres reforcen les defenses… I aquest Nadal, més que mai! Quan regalem llibres, regalem un món sencer de possibilitats. Des de Comanegra hem preparat una selecció especial dels nostres títols perquè tant els lectors més petits com els més grans gaudiu d’unes festes farcides de lectures excepcionals.

Us desitgem un bon Nadal!

Els llibres i el puzle de l’Estel·la, de Toni Galmés i Comanegra

Explora l’univers de l’Estel·la i converteix-te en el seu company d’aventures. 
La dèria festiva de l’Estel·la i el seu humor són la millor combinació per engrescar tant als més petits com als més grans. Trobeu-la amagada en diferents escenaris als llibres On és l’Estel·la? i On és l’Estel·la? Festes i tradicions catalanes i al trencaclosques On és l’Estel·la? Diari del confinament.

 

 

El polsim màgic, de Jordi Cuixart i il·lustrat per Oriol Malet

Un relat perquè els lectors més petits es converteixin en exploradors d’un món immens.
El polsim màgic ens revela el veritable antídot contra la por i ens obre les portes a un món ple de possibilitats i esperança. La història de la Iakun, la protagonista del conte, agafa color i forma a través de les il·lustracions magistrals d’Oriol Malet.

 

 

Un arbre de Nadal i una boda, de Fiódor Dostoievski amb il·lustracions d’Oriol Malet

El Nadal més pertorbador amb Dostoievski
Un arbre de Nadal i una boda llegim entre línies una dura crítica social que Dostoievski elabora amb un to irònic i uns personatges altament estereotipats. Un relat esfereïdor i il·lustrat magníficament per no treure els ulls de sobre a les pàgines del llibre.

 

 
 

Voluptas, de L. Sardà, M. Toledo i Mandràgores

Un joc eròtic, per fi, per a tothom.
Voluptas traspassa barreres, estereotips i prejudicis entorn la sexualitat. Un joc eròtic format per 55 cartes que busquen que el plaer estigui a l’abast de tothom i poder explorar la sensualitat, l’erotisme i el desig amb tots els seus matisos.

 

 

Els llibres de Yoshinori Noguchi

Per aprendre a agrair i a perdonar a través d’un referent espiritual.
Què és important a la vida? Cal oblidar per perdonar? La llei del mirall i L’última lliçó són dos relats que, més enllà de donar respostes, generen inquietuds que ens conviden a mirar endins.

 

 
 

Restes de carnaval, de Clarice Lispector

Misteri, humor refinat, sensibilitat i mirada crítica.
Restes de carnaval és una antologia de contes desafiants. Clarice Lispector crea una espiral de reflexions i emocions amb uns personatges enigmàtics de la que no en voldràs sortir. El quart títol de la col·lecció «Portàtils».

 

 
 
Caminant per l’Alta Garrotxa, de R. Sala, N. Puigdevall, J.M. Melció

Un recorregut per un dels paisatges gironins més singulars.
Caminant per l’Alta Garrotxa immortalitza la història i la bellesa de l’indret gironí més encisador, com també la seva gent, la tradició i la cultura que el defineixen. La reedició d’un llibre pràcticament introbable, havent-hi només alguns exemplars a la venda en el mercat de vell.

 

 
 
La capsa vermella, d’Antoni Campañà

La mirada, fins ara oculta, de la Guerra Civil Espanyola.
Les fotografies que recull La capsa vermella van romandre amagades durant anys com qualsevol cofre d’un tresor. Trobades en el magatzem d’una casa, ens han revelat moments del conflicte des d’una visió sensible, impactant i única.

 

 
 

Llum i Llibertat, de diversos autors

El testimoni d’una nit per rememorar.
Llum i Llibertat et trasllada a la nit extraordinària de l’encesa de 131 farells al capdamunt de les agulles més conegudes del massís de Montserrat. Un recull de fotografies que esdevenen el testimoni d’una fita col·lectiva.

 

 
 
La cuina de la carxofa, de Pau Garcia Parajuà

Descobreix tots els possibles que les carxofes ens brinden a la cuina.
Una selecció de receptes que van del més bàsic a l’alta gastronomia, totes fonamentades en un mateix ingredient: la carxofa, un dels més emblemàtics de la nostra cuina.

 

 

Vist: 223 vegades