SANT JORDI 2015

Aquest abril hem anat de bòlit i, a mesura que s’acostava el dia 23, la feina i els nervis augmentaven per moments. Per fi havia arribat Sant Jordi! La gran festa dels llibres, dels llibreters, de les editorials i, per descomptat, dels lectors!

Enguany hem publicat llibres dels que estem extremadament orgullosos i, per això, els volíem ensenyar a tothom! Per fer-ho, vam preparar diferents paradetes on els nostres autors signessin els llibres. Alguns van tenir tant d’èxit que van signar a dues parades diferents i tot! Aquest és el cas d’en Jaume C. Pons Alorda que, en un moment d’eufòria, es va aixecar de la cadira i va començar a vendre l’Apocalipsi uuuuuuuaaaaaaa com si fos un venedor ambulant experimentat.

La Nina i la Joana, autores del I et despertes mentre les papallones filen no donaven l’abast! Tenien concertades 5 signatures a 5 paradetes diferents, una jornada non stop des del matí fins al vespre.

El llibre dels esmorzars de forquilla es va esgotar trenta minuts després que en Sergi i l’Adelaida comencessin a signar llibres. Un rècord! I en Jordi i en Carlos, autors de l’àlbum Serratología van alegrar el matí als fans de Serrat.

sant_jordi_comanegra

Vist: 277 vegades