Subscriu-te a la col·lecció de textos teatrals «Dramaticles» #llegimteatre

«Dramaticles» és una col·lecció de textos teatrals renovadora que dona suport a la dramatúrgia catalana contemporània alhora que aposta per traduccions inèdites i noves traduccions d’autors clàssics i autors referents de la dramatúrgia internacional d’avui. Pots veure tots els títols que hem publicat fins ara aquí.

Es tracta d’una col·lecció coeditada juntament amb l’Institut del Teatre.

Imatge Dramaticles

Per què subscriure-m’hi?
 • Per apostar per la circulació del text teatral com a gènere literari de primer ordre i donar suport a una iniciativa que treballa per ampliar el nombre de lectors de teatre al nostre país.
 • Per aconseguir que la feina de dramaturgs i dramaturgues tingui vida més enllà de sales, temporades i representacions, i ocupi l’espai que es mereix a les biblioteques personals.
 • I, sobretot, perquè llegir teatre és una experiència extraordinària.
Com funciona i què n’obtinc?
 • Rebràs les novetats de la col·lecció abans que ningú i amb un 10% de descompte.
 • Seran 5 llibres anuals, que tenen un preu d’entre 12,50 € i 15€ cadascun, al qual s’aplicarà el 10% de descompte.
 • No hi ha quotes, només pagues pels llibres que t’enviem. L’import serà carregat al teu compte bancari un cop t’arribin els llibres.
 • Les despeses d’enviament són gratuïtes.
 • La subscripció és vàlida per a tots els llibres de la col·lecció, excepte les antologies teatrals, que podràs comprar-les amb un descompte especial per a subscriptors.
 • Tindràs promocions exclusives, com ara ofertes per a la resta del catàleg de Comanegra, promocions per anar al teatre i sortejos d’entrades.
 • I, com a regal de benvinguda, rebràs tres títols sorpresa de la col·lecció publicats anteriorment.
 • Podràs donar-te de baixa i cancel·lar la subscripció quan vulguis, a partir d’haver rebut cinc exemplars.
Com m’hi puc subscriure?

És molt senzill! Només has d’omplir aquest FORMULARI i, si tens qualsevol dubte, escriure’ns a info@comanegra.com.

Quins seran els pròxims títols?

teatre-trans-portada

Treatre trans, de Marc Rosich

Les obres que formen part d’aquest volum dedicat al teatre trans i al teatre queer porten a l’escenari cossos i identitats de gènere que defugen la normativitat. Limbo, A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía), De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas ens parlen d’individus que no encaixen en una societat bastida des del privilegi heteronormatiu.

Marc Rosich posa el focus en els col·lectius tradicionalment relegats a la invisibilitat per recordar-nos que hi ha altres possibilitats, altres veus per escoltar, altres indrets per explorar.

 

x-y-portada

Y-X / El mar no cap dins d’una capsa de sabates, de Laia Alsina Ferrer

El teatre de Laia Alsina Ferrer és essencialment polític i posa el focus en els mecanismes de control que utilitza el poder hegemònic. En aquest volum, recollim dues obres que permeten copsar la proposta dramatúrgica de l’autora: textos rapsòdics i fragmentats que trenquen amb el cànon aristotèlic i proposen una posada en escena que defuig el realisme.

Y-X (o la fidelitat dels cignes negres) planteja una reflexió sobre la cultura de la monogàmia obligatòria i l’amor romàntic, mentre que El mar no cap dins d’una capsa de sabates se submergeix en la infantesa per fer una revisió crítica dels valors aparentment innocents que rebem durant aquesta etapa de la vida.

 

Avís legal i política de privacitat | Condicions de compra

Vist: 442 vegades