Un àlbum il·lustrat que és pura màgia i imaginació

Avui hem celebrat la presentació d’un àlbum il·lustrat molt especial: I et despertes mentre les papallones filen. És la primera vegada que, a Comanegra, apostàvem per un projecte d’aquestes característiques i la veritat és que no podríem estar més contents del resultat!

De la creativitat i la imaginació de la Nina da Lua, i de les delicades il·lustracions de la Joana Santamans, ha nascut llibre per somiar despert, per gaudir dels seus paratges i protagonistes i, sobretot, per aprendre. Una obra per compartir-la amb els més petits (perquè amaga una lliçó de vida) i també amb els grans (per connectar amb aquest món de la infància que vam oblidar fa tant de temps).

A la presentació ens han acompanyat les dues autores i la periodista de tendències Maria Almenar, que ens ha fet fer un exercici ben curiós: «Sabeu què va ser el primer que vaig fer quan vaig tenir el llibre a les mans? Olorar-lo. Em va atrapar des del primer moment i us convido, abans de llegir-lo, a explorar-lo amb els cinc sentits». Tots els presents de la sala van agafar el seu exemplar i van passar les mans per sobre la rugosa coberta, resseguint els rinxols de la Rosabella amb els dits. Van sentir l’olor de nou, a pàgina acabada d’imprimir i a tinta fresca. Van escoltar els sons dels animals protagonistes: el corb, el cérvol, la carpa… Van observar les magnífiques contracobertes repletes de flors, que anuncien que la primavera és a tocar. I van tastar l’aventura que viu la Rosabella, en un sentit més literari i menys literal.

Vist: 368 vegades