Ya me quejo yo por ti Ampliar

Ya me quejo yo por ti

Paco Mir

Diari d'un polimultideprimit en sèrie.

Més detalls

15,90 €

L'univers de Paco Mir –actor, productor teatral i membre del Tricicle– és ple de sorpreses surrealistes. Com la de trobar-se amb l'Agustín Mellado, antic company d'escola amb qui feia campana, en un d'aquells absurds sopars d'exalumnes i acabar llegint el seu diari personal. Per alguna raó, el tal Mellado va descobrir que escriure era la millor teràpia possible i va acabar resumint, en un vell quadern, les seves neures diàries sobre la vida, la feina i les dones. En Paco ho va passar tan bé llegint-les que va pensar que havien de ser publicades, i aquest llibre n'és el resultat: reflexions, divagacions i dibuixos amb molt d'humor que, sens dubte, a més d'un resultaran familiars.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Paco Mir. Va néixer l'any 57 i de seguida van veure que era un nen i que l'havien d'anomenar Francisco, com era tradició a la branca Mir de la família. De petit va passar per l'etapa de «Currito» (per diferenciar-lo del seu pare, a qui deien Curro) i inclús per una de «Currito de Oro», que anys més tard, tot s'aprofita, va fer servir com a pseudònim d'un personatge que era torero. Al final, tothom es va posar d'acord i l'anomenaven Paco.

Anava a ser estudiant de Belles Arts (tot i que, en realitat, el que ell volia era dibuixar tires còmiques) quan va entrebancar de casualitat amb el teatre i, avui en dia, després de patejar escenaris de tot el món durant dècades, de crear vuit obres amb el Tricicle, d'escriure'n tretze, de guanyar dos premis Max, de produir diverses sèries de televisió, d'idear campanyes publicitàries i d'adaptar, produir i dirigir (amb cert èxit) més de quaranta funcions de teatre, sarsuela i òpera, encara té la sensació d'estar en el món de l'espectacle de pura xiripa. Per si de cas, mai ha deixat de dibuixar.


Fotografia d'Alfredo Garofano

  • Autor Paco Mir
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-64-5
  • Any 2015
  • Edició primera
  • Pàgines 168 pàg.
  • Dimensions 18 x 13,2 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: