Nou I, de sobte, el paradís Ampliar

I, de sobte, el paradís

Núria Perpinyà

Una novel·la sobre les addiccions a internet i les xarxes socials. 

Més detalls

18,00 €

L'Elexa és una addicta absoluta a internet i les xarxes socials. Una perfecta hikikomori. Es fa dir Llunàtica, la música és la seva droga i menjar li fa fàstic. L'Índia, que és el més semblant que té a una amiga, es veu mig obligada a acompanyar-la a una clínica de desintoxicació digital aïllada de tot, en un paradís de muntanya. A la Lúbol hi coneixeran esperpèntiques tuitstars, un conseller de Benestar Social que no hi veu més enllà del seu mur i doctors que, naturalment, tenen coses a amagar. Una novel·la que ens interpel·la, que ens fa riure i ens inquieta per moments. Entrar-hi ja és un atreviment, però no en sortiràs amb les mans buides. Vet aquí l'escriptura magnètica d'una autora que no deixa de sorprendre a cada pas que fa.

«La noia que es fa dir Llunàtica escolta música dins una càpsula il·luminada. La seva cambra sembla una nau espacial, blanca i metàl·lica, inspirada en la ciència-ficció. Llàstima que se li hagi penjat l’univers com al déu del Twitter. Fins fa no gaire, la seva nebulosa era un seguit d’estrelles; ara, està clafida de forats negres. Podrà reinicialitzar la seva galàxia? I si se li perden els planetes, la memòria i els programes?».

Núria Perpinyà (Lleida, 1961) és un referent inclassificable de la literatura catalana. De la seva escriptura se n’ha dit que és hipnòtica, radical, i que té una capacitat insòlita per construir móns narratius. Aquesta novel·la té al darrere quatre anys d’estudi minuciós dels nostres comportaments en línia i es va començar a escriure a la Villa Marguerite Youcenar. Es pot fer una novel·la a partir de milers de tuits de desconeguts?

Núria Perpinyà
© Susana Martínez

logo el nacional
I, de sobte, quin paradís? — La Llança (El Nacional), 19/10/2018
logo tv3
Recomanació (minut 1:40) — Telenotícies TV3, 15/10/2018
logo tv3
Desconnexió: volem una vida online? (minut 7:40) — Quan arribin els marcians (TV3), 11/10/2018
logo nuvol
logo vilaweb
Avançament editorial — Vilaweb, 01/09/2018

  • Autor Núria Perpinyà
  • Llengua català
  • ISBN 978-84-17188-52-8
  • Any setembre 2018
  • Edició primera
  • Pàgines 290
  • Dimensions 14 x 21 cm.
  • Enquadernació rústica
  • Col·lecció Narratives

30 Productes de la mateixa categoria: