Chicas, cerillas... y fogones: cocina sueca para todos Ampliar

Chicas, cerillas... y fogones: cocina sueca para todos

Birgitta Sandberg

Després de l'èxit de la novel·la negra sueca, arriba una oportunitat per descobrir les receptes culinàries més tradicionals d'aquest país.

Més detalls

14,50 €

Lisbeth Salander, Kurt Wallander i Rebecka Martinsson s’han fet molt populars a través del gran èxit que ha tingut la novel·la negra nòrdica a Espanya... però, què mengen per poder aguantar el dia a dia? Sospito que són molts els que pensen que els suecs ens alimentem exclusivament de salmó. Opinió que, per analogia, equivaldria a la d’aquells suecs que pensen que el poble espanyol s’alimenta bàsicament de paella. Amb aquest llibre, d’usança quixotesca, he pretès redreçar aquest greuge, posant als espanyols en contacte amb una cuina que, encara que desconeguda i llunyana, no té res a envejar a altres, per més properes, millor difoses.

Si la literatura negra sueca ha conquerit a no pocs mils de lectors espanyols, crec que una forma de despertar-los l’interès per la nostra cultura és incloent en aquest llibre diverses receptes que degusten habitualment els suecs, siguin personatges de ficció o no.

Bon profit. 

Birgitta Sandberg, nascuda a Estocolm, porta residint a Espanya més de tres dècades, durant les quals ha desenvolupat una intensa activitat editorial en qualitat de productora i editora de nombroses revistes i diferents llibres. Creadora de diverses revistes que abasten l’extens camp que va des de la informàtica a la música, passant per la informació general, el seu entreteniment preferit ha estat la cuina, tant a nivell pràctic com antropològic. A Chicas, cerillas y fogones, Birgitta Sandberg, d’una forma senzilla i sistemàtica, ens acosta al món de la gastronomia del seu país natal amb una sèrie de receptes tradicionals amb ingredients que poden trobar-se fàcilment a Espanya.

El crimen que duró seis días — ABC, 31/01/2011
Llibre recomanat — Libros de cocina y gastronomía, 23/08/2010
«Primörsoppa, Lallerstedtare…» — Club de cuines (TV3), 27/05/2010
«Una cocina que no tiene nada que envidiar a otras» — Literatura Nórdica, 20/05/2010

  • Autor Birgitta Sandberg
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-937519-4-4
  • Any 2010
  • Edició primera
  • Pàgines 160 pàg.
  • Dimensions 15 x 21 cm.
  • Enquadernació rústica

23 Productes de la mateixa categoria: