Barcelona, un mundo de cocinas Ampliar

Barcelona, un mundo de cocinas

Isabel Acevedo

Una volta al món gastronòmica sense sortir de Barcelona.

Més detalls

17,00 €

Barcelona, un mundo de cocinas pretén presentar al públic un nou concepte de literatura gastronòmica. Un projecte global basat en lo local. Una autèntica volta al món culinària sense haver de sortir dels carrers de Barcelona. En els darrers anys ens hem acostumat a visitar restaurants de diferents cuines nacionals i fins i tot ens atrevim a preparar a casa diversos plats de cuina ètnica. Però què coneixem realment de la cultura gastronòmica d'aquests països? Què sabem de la forma en què la seva gent entenen i gaudeixen del menjar?

En aquest llibre, profundament il·lustrat, podrem descobrir els secrets de 25 cuines: la seva història, els seus ingredients, els seus plats nacionals. A més, en cada cas, els encarregats d'un prestigiós restaurant de Barcelona ens explicaran la seva història personal i la del seu establiment i l'adaptació a aquesta ciutat, i ens proposaran una recepta pràctica per descobrir les essències dels seus països d'origen. El llibre es complementa amb una àmplia guia de restaurants i botigues d'alimentació on es poden adquirir tots els productes necessaris.


*  *  * 
Guanyador del premi Gourmand 2008 en la categoria Millor guia de viatges gastronòmica.

Isabel Acevedo (Barcelona, 1977) és llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va decidir aviat per la premsa escrita, tenint la sort de poder viure des de dintre el naixement de la premsa gratuïta al nostre país, arribant a ocupar un càrrec de responsabilitat en un conegut diari barceloní.

Després de donar cobertura a temes de moda, societat, cultura i espectacles, es va especialitzar en el periodisme gastronòmic. La seva prolífica curiositat, el desig de gaudir dels civilitzadíssims plaers del pal·ladar i les seves inquietuds periodístiques la van portar a col·laborar amb diversos mitjans del sector, fins arribar al reputadíssim i històric diari al servei de la restauració i l'hosteleria, El Pipiripao, on actualment hi treballa com a subdirectora.

És coautora del llibre Sabores de Barcelona, restaurantes, vinos y recetas para cada ocación (Ed. Amat, 2004), i autora de Sabores con Solera de Barcelona. 80 restaurantes emblemáticos con sus recetas y vinos recomendados (Ed. Amat, 2005) i Sabores de Barcelona 2006. 80 restaurantes, recetas y vinos para cada ocasión (Ed. Amat, 2006). També ha col·laborat amb el consultor i especialista en restauració Mario Cañizal en el llibre Manual de Foodservice (2007).

«Descubrir los secretos de 25 cocinas» — Afuegolento núm. 177, març del 2009
Isabel Acevedo presenta su nuevo libro — Gestión restaurantes, 03/12/2008

  • Autor Isabel Acevedo
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-936006-1-7
  • Any 2008
  • Edició primera
  • Pàgines 288 pàg.
  • Dimensions 23 x 20 cm.
  • Enquadernació rústica

23 Productes de la mateixa categoria: