Un món de mares fantàstiques Ampliar

Un món de mares fantàstiques

Marta Gómez, Carla Nazareth

Una constel·lació de mares de personatges cèlebres com Albert Einstein, Frida Kahlo o Peter Pan.

Més detalls

20,00 €

Aquest producte ja no està en estoc

A vegades el passat esdevé un país massa remot i inaccessible. La Mare de l’Arquímedes s’ha proposat de retallar distàncies, per això ha reunit moltes de les seves amigues i les mares d’alguns dels protagonistes dels seus contes preferits per explicar de nou la història dels seus fills i filles.

La Mare de l’Einstein comparteix el te amb la d’en Robin Hood, la de l’Ogre i la de l’Aneguet Lleig. També hi ha la Mare de la Cleopatra i la del Rei Gaspar, la Mare de la Xahrazad i la d’en Marco Polo. I, directament des de la llibreria, arriben la Mare d’en Sherlock Holmes i les d’en Tom Sawyer i la Pippi Calcesllargues.

Comparteixen temps, espai i anècdotes la Mare de la Frida Kahlo, la del Llop i la d’en King Kong; després apareixen la Mare de la Marie Curie, la Mare d’en Sancho Panza, la Mare d’en Txaikovski, la Mare de la Pavlova, i la d’en Buster Keaton. En un racó, la Mare de l’Alícia, la d’en Peter Pan i la de la Sireneta rememoren les històries dels seus fills, i són tan boniques com la de la Mare d’en Martin Luther King o com la de qualsevol dels contes i records preciosos d’algú molt més proper en el temps: la Mare de la Mare.

Marta Gómez (Valladolid, 1967) és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Valladolid. Ha treballat de professora de llengua i literatura a Valladolid, Melilla i Escòcia. Des de 1999 ha treballat com a editora en reconegudes editorials de llibre infantil i d'adults de Madrid, Nova York i Barcelona, ciutat on resideix actualment. Ha publicat relats, treball de recerca sobre literatura contemporània espanyola i traduccions de l'anglès i el portuguès. El 2009 va guanyar el XI Certamen de Relatos 'Rafael González Castell' amb l'obra Las noches de papel.

Carla Nazareth (Moçambic, 1975) possiblement sigui la jove il·lustradora portuguesa de major projecció en aquests moments. Ha viscut des de petita a Coimbra i Lisboa. És llicenciada en Disseny i Comunicació per la Facultat de Belles Arts de Lisboa. Treballa des de 1998 com a dissenyadora, i a partir de 2001 va iniciar la seva activitat com a il·lustradora infantil. El 2007 va fundar la seva actual empresa, NósnaLinha. Alguns dels seus llibres s'han publicat en castellà, català i gallec, editats a Espanya, Estats Units i Amèrica Llatina.

  • Autor Marta Gómez, Carla Nazareth
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-15097-69-3
  • Any 2013
  • Edició primera
  • Pàgines 68 pàg.
  • Dimensions 24 x 33 cm.
  • Enquadernació cartoné
  • Col·lecció Un món de...
  • Edat recomanada a partir de 5 anys

30 Productes de la mateixa categoria: