Luz, más luz Ampliar

Luz, más luz

Jordi Vicente i Carlos Cubeiro

50 últimes paraules de personatges cèlebres il·lustrades i comentades.

Més detalls

9,95 €

Des d'aquell «Tu també, fill meu?» de Juli Cèsar moltes són les últimes paraules que ens han arribat com a testimoni final de la intel·ligència, l'humor o senzillament la condició humana de celebritats de tots els àmbits.

En aquest llibre trobaràs 50 últimes frases de personatges famosos il·lustrades, acompanyades de comentaris sobre la seva història. Luz, más luz és un llibre imprescindible amb el qual descobriràs anècdotes i curiositats. Una petita joia visual i el regal perfecte per tots els amants de les biografies de personatges coneguts.

En Carlos Cubeiro va néixer a Barcelona, però viu a Vilanova i la Geltrú. Llicenciat en Belles Arts, és dissenyador gràfic i il·lustrador. Diversifica la seva activitat professional entre el disseny de cobertes de llibres, la gràfica institucional, la il·lustració editorial, l'ensenyament del seu ofici a l'Escola Massana i l'escriptura d'articles relacionats amb la comunicació visual. 

En Jordi Vicente Ródenas (Barcelona, 1966) s'ha dedicat tota la vida al món del llibre i, després de cursar un màster en edició a la Universitat d'Alcalá de Henares, va decidir dedicar-se a l'assessorament editorial, a la coordinació i supervisió de projectes i a la creació. Entre els seus treballs destaquen Ilustrísimo Sr. Cohen, Tópicos de España, ¿Cómo hablan los animales? ¿Cómo hablan las personas?

La primera frase — ABC, 11/06/2016
Las mejores frases — La antigua Biblios, 12/12/2015
Luz, más luz — Documenta mínima, 25/07/2015
Dime que me has esperado — Buscando leones en las nubes, 17/02/2015
Tres libros para la carcajada y la reflexión — Revista Visual, desembre del 2014

  • Autor Jordi Vicente i Carlos Cubeiro
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-34-8
  • Any 2014
  • Edició primera
  • Pàgines 108 pàg.
  • Dimensions 16 x 16 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: