¿Hablas conmigo? Ampliar

¿Hablas conmigo?

Jordi Vicente i Carlos Cubeiro

50 grans frases de pel·lícules mítiques il·lustrades i comentades.

Més detalls

9,95 €

«Le haré una oferta que no podrá rechazar», «A Dios pongo por testigo que nunca más volveré a pasar hambre» o «Amar significa no tener que decir nunca lo siento», són frases que apareixen en grans clàssics de la cinematografia mundial.

En aquest llibre trobaràs 50 grans frases de pel·lícules mítiques il·lustrades, acompanyades de comentaris sobre la seva història. ¿Hablas conmigo? és un llibre imprescindible amb el qual descobriràs anècdotes i curiositats. Una petita joia visual i el regal perfecte per tots els amants de la literatura.

En Carlos Cubeiro va néixer a Barcelona, però viu a Vilanova i la Geltrú. Llicenciat en Belles Arts, és dissenyador gràfic i il·lustrador. Diversifica la seva activitat professional entre el disseny de cobertes de llibres, la gràfica institucional, la il·lustració editorial, l'ensenyament del seu ofici a l'Escola Massana i l'escriptura d'articles relacionats amb la comunicació visual. 

En Jordi Vicente Ródenas (Barcelona, 1966) s'ha dedicat tota la vida al món del llibre i, després de cursar un màster en edició a la Universitat d'Alcalá de Henares, va decidir dedicar-se a l'assessorament editorial, a la coordinació i supervisió de projectes i a la creació. Entre els seus treballs destaquen Ilustrísimo Sr. Cohen, Tópicos de España, ¿Cómo hablan los animales? ¿Cómo hablan las personas?

La primera frase — ABC, 11/06/2016
Las mejores frases — La antigua Biblios, 12/12/2015
¿Hablas conmigo? — Documenta mínima, 25/07/2015
Dime que me has esperado — Buscando leones en las nubes, 17/02/2015
Tres libros para la carcajada y la reflexión — Revista Visual, desembre del 2014

  • Autor Jordi Vicente i Carlos Cubeiro
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-33-1
  • Any 2014
  • Edició primera
  • Pàgines 108 pàg.
  • Dimensions 16 x 16 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: