En un lugar de la Mancha Ampliar

En un lugar de la Mancha

Jordi Vicente i Carlos Cubeiro

50 grans inicis de la literatura il·lustrats i comentats.

Més detalls

9,95 €

El Quixot, amb el seu «En un lugar de la Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme», no tan sols inaugura un gènere -la novel·la- sinó tota una tradició d'obres la primera frase de les quals és gairebé tan cèlebre com el seu títol.

En aquest llibre trobaràs 50 grans inicis il·lustrats, acompanyats de comentaris sobre la seva història. En un lugar de la Mancha és un llibre imprescindible amb el qual descobriràs anècdotes i curiositats. Una petita joia visual i el regal perfecte per tots els amants de la literatura.

En Carlos Cubeiro va néixer a Barcelona, però viu a Vilanova i la Geltrú. Llicenciat en Belles Arts, és dissenyador gràfic i il·lustrador. Diversifica la seva activitat professional entre el disseny de cobertes de llibres, la gràfica institucional, la il·lustració editorial, l'ensenyament del seu ofici a l'Escola Massana i l'escriptura d'articles relacionats amb la comunicació visual. 

En Jordi Vicente Ródenas (Barcelona, 1966) s'ha dedicat tota la vida al món del llibre i, després de cursar un màster en edició a la Universitat d'Alcalá de Henares, va decidir dedicar-se a l'assessorament editorial, a la coordinació i supervisió de projectes i a la creació. Entre els seus treballs destaquen Ilustrísimo Sr. Cohen, Tópicos de España, ¿Cómo hablan los animales? ¿Cómo hablan las personas?

La primera frase — ABC, 11/06/2016
Las mejores frases — La antigua Biblios, 12/12/2015
En un lugar de la Mancha — Documenta mínima, 25/07/2015
Dime que me has esperado — Buscando leones en las nubes, 17/02/2015
Tres libros para la carcajada y la reflexión — Revista Visual, desembre del 2014

  • Autor Jordi Vicente i Carlos Cubeiro
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-32-4
  • Any 2014
  • Edició primera
  • Pàgines 108 pàg.
  • Dimensions 16 x 16 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: