Missatge d’anys llum Ampliar

Missatge d’anys llum

Xènia Dikalo, Eduard Mondéjar

Som una espècie capaç d’emetre missatges interestel·lars i també de rebre’ls... si mai hi hagués algú altre enviant-ne.

Més detalls

21,90 €

La ciència astronòmica actual ens presenta un creixent nombre de nous planetes semblants al nostre, territoris encara inexplorats però amb alguna possibilitat d’albergar vida. Aquests descobriments alimenten cada vegada més la idea de poder contactar amb altres possibles civilitzacions i, fins i tot, d’imaginar l’espècie humana vivint més enllà del planeta Terra. Missatge d’anys llum és una crida a exploradors que vulguin endinsar-se des d’un punt de vista científic en aquests immensos sistemes naturals i esbrinar com podríem establir un contacte interestel·lar.

«Sigui quin sigui el grau d’interès que tingueu per l’astronomia i per la recerca espacial, segur que serà un llibre del qual gaudireu. El fil conductor us portarà a fer una passejada per l’Univers, a entendre com funcionen i evolucionen les estrelles, a comprendre els detalls dels seus planetes i les condicions que necessiten per acollir vida, i a preguntar-vos si estem sols en la immensitat de l’espai. No hi trobareu la resposta, és clar. Segurament girareu la darrera pàgina encara amb més preguntes. I això és la ciència. Però només ciència? No. És un llibre que us farà submergir dins les pròpies arrels de la vida, del nostre pensament, i de la meravella que és la comunicació. Exploreu el llibre des de tots els angles, amb tots els sentits. Mireu-lo i toqueu-lo i deixeu-vos transportar al món que us proposa, amb imaginació» — Ignasi Ribas, investigador de l’Institut de Ciències de l’Espai (CSIC-IEEC)

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Xènia Dikalo (1987) i Eduard Mondéjar (1986) formen una jove parella de dissenyadors interdisciplinaris que treballa amb la finalitat de millorar el nostre entorn, augmentar la qualitat de vida de les persones i fer del món un lloc més intel·ligible. Des del seu estudi llancen projectes on disseny i art es posen a les ordres de disciplines de diversa índole, per tal de donar una resposta als inputs rebuts per la societat del segle XXI.

Assessorament científic:
Institut de Ciències de l'Espai (CSIC-IEEC)

  • Autor Xènia Dikalo, Eduard Mondéjar
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16033-97-3
  • Any 2016
  • Edició primera
  • Pàgines 112 pàg.
  • Dimensions 18,5 x 30 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: