A contratemps Ampliar

A contratemps

Joan M. Minguet Batllori

Un llibre per a tots aquells que s’atansin al món amb sensibilitat i mirada crítica, amants de la vida i, com a mínim, respectuosos amb l’art.

Més detalls

16,00 €

Després del polèmic Contra la cooltura, Minguet Batllori contraataca.

Aquest volum presenta les anotacions esparses escrites per l'autor, lluny de la pretensió literària, durant divuit anys (1992-2010) que han vist canviar el país de manera irreversible. S'hi reuneixen reflexions lligades en la mateixa mesura al públic i al privat, deixant testimoni de l'evolució del sector cultural català, d'una banda, però també i per extensió de la societat i la política catalana que queda emmarcada, pels peus i pel cap, entre les Olimpíades i l'enorme onada comunicativa que comporten les xarxes socials.

No és temps de fer dietaris. Tampoc és del tot cert, això. Els actuals dispositius de comunicació ens han portat a unes escriptures més egòtiques que mai. I menys íntimes que mai. Per fixar per escrit i en paper cal dotar-se de quelcom que escasseja: l'autoritat. Veu pròpia. Joan M. Minguet Batllori s'ha guanyat, al llarg de la seva trajectòria com a escriptor, docent, comissari i crític d'art, tot el «dret al paper».

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Joan M. Minguet Batllori (Cornellà de Llobregat, 1958) és Doctor en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Professor d'Història de l'Art Contemporani i d'Història del Cinema a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat president de l'Associació Catalana de Crítics d'Art. Ha publicat més de vint-i-cinc llibres sobre la cultura visual contemporània, a més del llibre de poemes Pensacions (March, 2010). 

El seu últim llibre és Contra la cooltura (Els llums, 2015). A Comanegra ha editat Marisa Ciento (2016) juntament amb Juan José Lahuerta i Luisa Ortínez.

Joan M. Minguet Batllori
Fotografia de Pau Minguet. Belltall, 2016.

  • Autor Joan M. Minguet Batllori
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16605-28-6
  • Any 2016
  • Edició primera
  • Pàgines 173 pàg.
  • Dimensions 21 x 14 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: