Barcelona: secretos a la vista Ampliar

Barcelona: secretos a la vista

Xavier Theros

90 cròniques de Barcelona escrites per Xavier Theros i amb fotografies de Tamara López Seoane.

Més detalls

16,00 €

«Entre les pàgines d'aquest llibre el lector trobarà una selecció de secrets a la vista de tothom, visions diferents d'una mateixa cosa i passejades sense rumb pels carrers de la meva ciutat. Per aquí hi desfilen moltes de les meves filies i també algunes de les meves fòbies, records del nen que un dia vaig ser i que, encara ara, enyora tants llocs perduts. Relats del pas del temps, històries que no apareixen als llibres d'història, carrers estrets, mites de barri, objectes impossibles en uns encants, tot escrit per entregues al llarg d'aquests últims anys a les pàgines de crònica o en les sèries estiuenques publicades en el diari El País. Barcelona és una vorera infinita que es pot llegir»

— Xavier Theros

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Xavier Theros (Barcelona, 1963). Poeta, escriptor i antropòleg, cofundador del duet de poesia escènica Accidents Polipoètics. Ha col·laborat a Diari de Barcelona, al rotatiu basc Deia, i a El Periódico de Catalunya. Actualment escriu als diaris El País i ARA. Entre d'altres, és autor dels llibres Burla, escarnio y otras diversiones i La Sisena Flota a Barcelona, pel qual va guanyar el premi Josep Maria Huertas Claveria de periodisme 2010. Amb Comanegra ja ha publicat dos llibres: Barcelona a cau d'orella i Tots els meus carrers.

Tamara López Seoane (Bilbao, 1986). Sociòloga i antropòloga visual, utilitza la fotografia com a eina d'expressió i comunicació. La seva obra ha estat exposada i projectada en diferents festivals d'àmbit nacional i amb el seu últim reportatge, Ánima, va ser becada en el XIV Seminari de Fotoperiodisme d'Albarracín i finalista en Descubrimientos PhotoEspaña. Amb Comanegra ha fet les fotografies d'El llibre dels esmorzars de forquilla.

    

  • Autor Xavier Theros
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-74-4
  • Any 2015
  • Edició primera (coedició amb l'Ajuntament de Barcelona)
  • Pàgines 220 pàg.
  • Dimensions 17,4 x 12,5 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: