Barcelona singular Ampliar

Barcelona singular

Montaner, Navarro, Aparici

La reedició en tapa tova i en castellà del llibre Barcelona, espais singulars

Més detalls

28,00 €

Mirada als espais imprescindibles per entendre l'essència cultural, arquitectònica i urbana de la ciutat.

Barcelona ostenta un dels principals atractius turístics d'Europa i és un referent indiscutible de la cultura occidental, gràcies, en gran part, a la seva riquesa arquitectònica i artística. Així i tot, com és lògic, a la ciutat hi ha molts racons per descobrir a més dels que ens acostumen a publicitar els tour operators, i tant el visitant com el barceloní transiten una ciutat sense adonar-se de la importància d'alguns espais amb tanta bellesa i història amagades que no haurien de passar desapercebuts. Aquest llibre combina imatges d'un dels millors fotògrafs espanyols, Pepe Navarro, i textos d'Isabel Aparici i Josep M. Montaner per aconseguir una mirada insòlita sobre més de 100 espais de la Ciutat Comtal.

«Una suculenta col·lecció de paisatges inesperats, edificacions en les quals no ens havíem fixat, racons carregats d'humanitat i detalls menuts» — Xavier Theros, ARA

«Un libro muy recomendable tanto para visitantes como para los propios habitantes de Barcelona» — Henar Ortega, Viajar

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Josep Maria Montaner (Barcelona, 1954.) Doctor arquitecte, catedràtic de Teoria i Crítica de l’arquitectura a l’ETSAB (UPC). Actualment és regidor d’habitatge i del districte de Sant Martí a l’Ajuntament de Barcelona. Amb Zaida Muxí va dirigir el Master Laboratorio de la vivienda del siglo XXI, entre el 2004 i el 2014. És autor de més de quaranta llibres, entre ells Sistemas arquitectónicos contemporáneos (2008), Arquitectura y politica (2011) i La arquitectura de la vivienda colectiva (2015). Ha impartit cursos i conferències a diverses universitats i institucions d’Europa, Amèrica i Àsia. Té diversos premis, entre ells el Lluis Domènech i Montaner de l’Institut d’Estudis Catalans (1984), el Premi de la Crítica Serra d’Or a la recerca (1991) i el Premio Nacional para Iniciativas en el Urbanismo del Ministerio de Vivienda (2005).

Pepe Navarro (Barcelona, 1954) és fotògraf i escriptor. És llicenciat en Ciències Econòmiques i en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona, va realitzar cursos de fotografia a la Universitat de Califòrnia, a Los Ángeles, i a altres centres de la ciutat. El seu estil fotogràfic es defineix per una visió integradora que ha fusionat el concepte Ciutats-Arquitectura-Societat, publicant més d'una trentena de llibres i reportatges sobre Barcelona, València, Sarajevo, L'Havana o Medellín.

Isabel Aparici (Barcelona, 1976). Llicenciada en Periodisme i Antropologia social i cultural, màster en Gestió cultural. Amb catorze anys ja feia un programa sobre històries de Barcelona a l'emissora de ràdio de l'institut, i des d'aleshores la ciutat ha estat el centre de les seves recerques acadèmiques. Ha estat professora del Màster Laboratori de l'Habitatge del segle XXI, fent recorreguts per Barcelona. Treballa com a editora digital.

Josep Maria Montaner   Pepe Navarro   Isabel Aparici

logo catalunya cristiana
Recomanació del llibre "Barcelona singular" — Catalunya Cristiana, 19/08/2018
logo culturas
Una Barcelona no tòpica — Cultura|s (La Vanguardia), 16/12/2017
logo el mueble
15 libros que no te puedes perder — El Mueble, 01/12/2017

  • Autor Montaner, Navarro, Aparici
  • Llengua castellà
  • ISBN 978-84-17188-12-2
  • Any novembre 2017
  • Edició primera (coedició amb l'Ajuntament de Barcelona)
  • Pàgines 320
  • Dimensions 23 x 17,5 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: