Comanegra diu adéu a Arnau Puig

Arnau-Puig-Blog_opt

L’última veu de Dau al Set

Ens ha deixat l’Arnau Puig i ens falten les paraules. Un pare intel·lectual, una inspiració insubstituïble. Un amic. Família. Aquests dies són terriblement injustos. D’aquestes setmanes de confinament, el pitjor que ens emportarem és la recança de no haver dit adéu als nostres morts. L’Arnau ha estat un dels autors més importants de la nostra història, segons com ho mirem el més important de tots, i un dels motius que ens empenyien a fer la feina amb orgull. Ser els últims editors d’Arnau Puig, aprendre d’ell, enviar-li paquets dels nostres llibres de tant en tant perquè ens beneeixi el camí o ens digui que això o allò ho hauríem d’haver fet diferent… Tot això no ens ho prendrà ningú.

L’Arnau va escriure i va publicar fins a l’últim dia, i seguirà sent un far per a nosaltres encara que hagi deixat d’escriure. Quan sortim de casa, quan acabi aquest confinament, el primer que farem i el més important serà celebrar que l’Arnau Puig ha passat per les nostres vides i per la nostra editorial, i li farem un dels homenatges que es mereix, perquè se’n mereixeria molts altres.

Bon viatge, amic.

 

La premsa s’acomiada del filòsof i crític d’art

«Hi ha savis creguts, savis pagats de si mateixos, savis distrets, savis exemplars, savis eixuts, savis simpàtics, tota mena de savis. Però, en realitat, pocs savis de veritat habiten en aquest món. Els millors savis són els generosos, els que comuniquen, els que volen incidir en el món a través de la seva saviesa, regalar-la a qui li pugui fer servei. Arnau Puig era un d’aquests savis».
- El comentari de Toni Vall a RAC1 (escolta’l aquí)

“El món cultural i artístic sacsejat per la mort del filòsof i crític d’art Arnau Puig”
- El Temps de les Arts

“Muere Arnau Puig, la última voz de Dau al Set”
- La Vanguardia

“La huella del maestro”
- El País

Arnau Puig_El_Punt_Avui_1_opt-2Arnau Puig_El_Punt_Avui_2_opt

Arnau Puig_El_Punt_Avui_3_opt

Arnau Puig_ARA_opt

Arnau Puig_ABC_1_opt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vist: 134 vegades