El viatge per retrobar l’amor

“Estic enamorat d’una altra dona”. Aquesta és la notícia que una tarda qualsevol rep la Maire del seu marit. Perplexitat, incomprensió, desànim, impotència… tot es barreja mentre el buit s’obre als seus peus.

Així inicia Eva Mengual el seu llibre El camí de l’amor, que vam presentar ahir davant d’un auditori complet a la Nau Comanegra. Es tracta d’un relat sobre el camí que encetarà la protagonista després del terrabastall anunciat i que la portarà per una successió de preguntes i reflexions sobre el paper que l’amor ha de jugar en la seva vida.

La presentació va destil·lar aquella sensació especial de tenir per una vegada algú de casa com a protagonista, ja que l’Eva Mengual, a més de terapeuta i editora, és una col·laboradora habitual de Comanegra amb qui hem treballat molts llibres en el camp de la psicologia i les teràpies. Abans de l’autora, però, va prendre la paraula Jordi Amenós, terapeuta especialista en constel·lacions familiars, que ens va avançar les claus o “lliçons” que s’amaguen en l’obra.

Vist: 259 vegades