El temps del lotus Ampliar

El temps del lotus

Tew Bunnag

Una història commovedora que ens ajudarà a superar qualsevol pèrdua a la vida.

Més detalls

14,50 €

En aquesta història, Tew Bunnag ens parla d'aquella estranya i meravellosa energia que senten els qui acompanyen la persona que està morint, tan sols comparable a la que sent aquell qui està al costat d'un nadó naixent. Així, Bunnag ens ensenya que només abraçant el dolor de la pèrdua, foragitem les ombres i podem començar a viure de manera plena i feliç. El temps del lotus ens ofereix un relat generós i emotiu, amb mirada oriental, per ajudar-nos a entendre el temps de la mort i el dol pels éssers estimats. En paraules de l'autor, «ha estat un honor poder acompanyar nens en la seva mort perquè m'han ajudat a eixamplar el cor».

Subtítol: L'energia màgica que ens permet superar qualsevol pèrdua a la vida.
Emoció: el dol. 

Tew Bunnag alterna el seu temps entre Catalunya i Tailàndia, on treballa activament en la seva fundació que acull i té cura de malalts en fase terminal, persones amb SIDA i infants dels ravals de Bangkok. Va viure intensament el tràgic tsunami que arrasà el seu país l'any 2004.

L'amplada d'una vida és molt més important que la seva llargada. 

Tew Bunnag va néixer a Bangkok, enmig d’una societat profundament budista. Aviat va traslladar-se a Anglaterra, on va haver d’aprendre altres formes de viure i relacionar-se amb l’entorn. Va estudiar disciplines orientals i occidentals: psicologia humanista, religions comparades, tai-txi o I Ching. Des de fa anys divideix el seu temps i la seva energia entre Catalunya, on resideix habitualment, i Bangkok, on col·labora activament en una fundació que acull i té cura de malalts terminals, persones amb sida i nens i nenes dels ravals. D'aquesta manera, a partir de la simbiosi i el coneixement de les dues cultures, ha desenvolupat espais diferents per treballar i expressar paradigmes universals. Imparteix seminaris sobre la mort, tai-txi, txi kung, I Ching, en diferents espais, països i contextos.

  • Autor Tew Bunnag
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-15097-65-5
  • Any 2013
  • Edició segona
  • Pàgines 102 pàg.
  • Dimensions 18 x 13 cm.
  • Enquadernació rústica
  • Col·lecció Emocions

25 Productes de la mateixa categoria: