He tastat molts fruits de l’arbre de la vida

He tastat molts fruits de l’arbre de la vida

20,00 €
Impuestos incluidos

Les memòries del reconegut cineasta català.

 

La vida d’un artista està marcada per trobades memorables. I no cal dir que la vida d’un artista és molt més que les seves obres publicades. Amb més de quaranta anys de carrera cinematogràfica i havent bregat en mil batalles, Ventura Pons mira enrere i pot recapitular què és el veritablement important, quines escenes conformaran el seu film definitiu i amb quines persones es queda per sobre de tot.

El país que va veure estrenar-se Ocaña, retrat intermitent l’any 1978 té ben poca cosa a veure amb el d’avui. La cultura catalana ha resolt alguns problemes però n’ha hagut d’afrontar de nous, i poca gent en pot donar millor testimoni que Ventura Pons. Aquest llibre ens mostra l’home que hi ha darrere de l’esperit creador.

Autor
Ventura Pons
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-74-0
Año
novembre 2018
Edición
primera
Páginas
282
Dimensiones
16 x 23 cm.
Encuadernación
rústica
10000 Artículos

Ventura Pons (Barcelona, 1945) és el director més prolífic de la història del cinema català, amb més de trenta pel·lícules al sarró i un nombre de premis i mencions internacionals que fa caure d'esquena. A més d'un creador incansable, ha recuperat i impulsat cinemes com els Texas de Barcelona, els Albatexas de València i Las Vegas de Figueres.

Ventura Pons