He tastat molts fruits de l’arbre de la vida

He tastat molts fruits de l’arbre de la vida

20,00 €
Impuestos incluidos

Les memòries del reconegut cineasta català.

 

La vida d’un artista està marcada per trobades memorables. I no cal dir que la vida d’un artista és molt més que les seves obres publicades. Amb més de quaranta anys de carrera cinematogràfica i havent bregat en mil batalles, Ventura Pons mira enrere i pot recapitular què és el veritablement important, quines escenes conformaran el seu film definitiu i amb quines persones es queda per sobre de tot.

El país que va veure estrenar-se Ocaña, retrat intermitent l’any 1978 té ben poca cosa a veure amb el d’avui. La cultura catalana ha resolt alguns problemes però n’ha hagut d’afrontar de nous, i poca gent en pot donar millor testimoni que Ventura Pons. Aquest llibre ens mostra l’home que hi ha darrere de l’esperit creador.

Autor
Ventura Pons
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-74-0
Año
novembre 2018
Edición
primera
Páginas
282
Dimensiones
16 x 23 cm.
Encuadernación
rústica
10000 Artículos

Ventura Pons (Barcelona, 1945) és el director més prolífic de la història del cinema català, amb més de trenta pel·lícules al sarró i un nombre de premis i mencions internacionals que fa caure d'esquena. A més d'un creador incansable, ha recuperat i impulsat cinemes com els Texas de Barcelona, els Albatexas de València i Las Vegas de Figueres.

Ventura Pons

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.