Una mirada interior. Una mirada interior?

Una mirada interior. Una mirada interior?

20,00 €
Impuestos incluidos

La recopilación de las obras que Joan-Pere Viladecans ha creado para la exposición "Una mirada interior. Una mirada interior?" para la Fundación Vila Casas. 

 

En aquest conjunt d’obres, Joan-Pere Viladecans ens mostra, un cop més, el seu pensament ocult sobre el seu, el nostre interior. Fidel a la seva trajectòria, mescla diferents tècniques i materials partint d’una realitat complexa, el propi cos, per endinsar-se en una constant abstracció sobre la fragilitat, la possible malaltia, el patiment i el permanent interrogant existencial.

En este conjunto de obras, Joan-Pere Viladecans nos muestra, una vez más, su pensamiento oculto sobre su, nuestro interior. Fiel a su trayectoria, mezcla distintas técnicas y materiales partiendo de una realidad compleja, el propio cuerpo, para adentrarse en una constante abstracción sobre la fragilidad, la posible enfermedad, el sufrimiento y el permanente interrogante existencial.

This body of work by the artist Joan-Pere Viladecans once again reveals his hidden thoughts about his and our inner being. Remaining true to his past work, he combines various techniques and materials and uses a complex reality as his starting point, his own body, in order to delve into a constant abstraction about fragility, possible illness, suffering and the ongoing existential question.

Autor
Joan-Pere Viladecans
Idioma
catalán, castellano, inglés
ISBN
978-84-17188-50-4
Año
junio 2018
Edición
primera (coedición con Edicions de l'Eixample)
Páginas
80
Dimensiones
24 x 34 cm.
Encuadernación
rústica con solapas
9999 Artículos

Joan-Pere Viladecans és un pintor català. Influït per Antoni Tàpies i Joan Brossa, s'inicià amb obres en les que combinava la pintura amb diversos objectes, barrejant tècniques, amb una pinzellada densa propera a la pintura matèrica.

Joan-Pere Viladecans