Llum i Llibertat

Llum i Llibertat

29,50 €
Impuestos incluidos

Art, muntanya i activisme.

 

Gairebé 200 fotografies inoblidables que retraten una acció d'Artistes de la República a Montserrat. Aquest recull d'imatges constitueix una mostra exemplar de la lluita persistent del procés d'alliberament nacional català. Llum contra la repressió de les llibertats i l'empobriment de la cultura democràtica. Bellesa contra la barbàrie. Art, muntanya i activisme es van conjurar en una de les nits més emotives dels últims anys.

«D’aquí a unes dècades, quan pensem en els anys que estem vivint, algunes imatges s’hauran convertit en icones de l’època. Sens dubte, les instantànies de la brutalitat de la repressió deixaran constància del costat fosc. En canvi, les imatges màgiques de Llum i Llibertat quedaran per sempre com un esclat de bellesa terrible contra els que obren el mal, contra els que odien la llum.»
— Joan Fontcuberta

Autor
Diversos autors
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-38-8
Año
juny 2020
Edición
primera
Páginas
248
Dimensiones
26 x 20 cm.
Encuadernación
cartoné
9950 Artículos

Molts fotògrafs van aprofitar l'ocasió oberta per l'acció d'Artistes de la República i ens van deixar un llegat visual inigualable de la nostra serra més emblemàtica.

Textos de Quim Torra, Jordi Cuixart, Elisenda Paluzie, Perejaume, Joan Fontcuberta, Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Bel Olid, Meritxell Cucurella-Jorba, Pep Mata, Jordi Pons i Lluís Llach.