Caminant per l'Alta Garrotxa

Caminant per l'Alta Garrotxa

50,00 €
Impuestos incluidos

La reedició del llibre que ja forma part del patrimoni d’aquesta terra situada al nord de Catalunya i que immortalitza el seu passat.

 

El llibre Caminant per l’Alta Garrotxa és un símbol de la majestuositat d’aquesta terra situada al nord de Catalunya. Una zona habitada des de l’època neolítica fins al dia d’avui que es basteix d’una història plena de tradicions i llegendes.

«Es tracta de la reedició, necessària, d’una obra publicada per primera vegada l’any 1984, i que en aquests gairebé quaranta anys s’ha convertit en un element patrimonial més d’aquest espai natural i cultural, com el campanar de Beget o l’església de Santa Bàrbara de Pruneres.»
— Pep Berga Vayreda

«Ara, finalment, després de 36 anys, aquell llibre, exhaurit fa molt de temps, tornarà a veure la llum amb la voluntat d’arribar a una nova generació, que també té tot el dret a conèixer la seva terra i el seu passat.»
— Joan Sala

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
R. Sala, N. Puigdevall, J. M. Melció
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-63-0
Año
novembre 2020
Edición
primera
Páginas
470
Dimensiones
22 x 26 cm.
Encuadernación
cartoné amb sobrecoberta
Otros
pròlegs de Max Cahner, Pep Berga i Joan Tresserras
9981 Artículos

Ramon Sala, polític i industrial català, i Narcís Puigdevall, escriptor apassionat per aquesta terra, van encarregar-se dels textos on apunten i assenyalen meticulosament tots els detalls que cal conèixer de la zona i la seva gent. De la mà del fotògraf Josep M. Melció, van sorgir les imatges que componen el llibre: les muntanyes, els habitants, l’arquitectura, les valls, etc. La cartografia i les panoràmiques les firma Joan Tresserras i Dou.

«L’Alta Garrotxa és una entitat territorial amb personalitat pròpia, amb una prehistòria i una història, amb una arquitectura –el romànic humil i popular– i amb una economia pròpia».
— Ramon Sala i Narcís Puigdevall

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.