Donar nous als nens

Donar nous als nens

24,00 €
Impuestos incluidos

Al 2022 es commemoren els cent anys del naixement de Gabriel Ferrater i, alhora, el cinquantè aniversari de la seva mort. Amb una selecció i pròleg de Marina Porras, Donar nous als nens és una meravellosa porta d'entrada a l'obra i al pensament de l'autor.

 

«Estem tots abandonats als nostres propis recursos, i els recursos que ens creem depenen exactament de la nostra capacitat, de la nostra intel·ligència i, després, del que la vida faci amb nosaltres».

Vet aquí una porta d’entrada generosa i diversa a l’obra de Gabriel Ferrater més enllà de Les dones i els dies. Costa d’imaginar fins on hauria arribat la producció assagística de Ferrater si hagués viscut una vida llarga, però el llegat que ens va deixar ja és d’una clarividència i rotunditat admirables. Aquesta antologia en presenta una mostra que va des dels textos sobre literatura catalana i estrangera fins a algunes cartes públiques i privades, així com totes les entrevistes que va concedir i alguns textos sobre pintura i llengua. Tot plegat precedit per un assaig de Marina Porras que presenta amb exhaustivitat i bona prosa la figura del poeta.

Selecció i pròleg de Marina Porras.

Donar nous als nens és un dels títols que forma part de la col·lecció «Autories».

___

També disponible en e-book aquí.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de: 

Autor
Gabriel Ferrater
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-54-6
Año
març 2022
Edición
primera
Páginas
398
Prólogo
Marina Porras
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Colección
Autories
9993 Artículos

Gabriel Ferrater (20 de maig de 1922 – 27 d'abril de 1972) va ser poeta, traductor, crític literari i lingüista. És un dels poetes més rellevants de la literatura catalana de postguerra i un dels intel·lectuals més destacats del segle XX. És autor de Les dones i els dies que és reconegut com una de les obres mestres de la poesia catalana de tots els segles.

Marina Porras és filòloga, escriptora, professora universitària i llibretera. És una gran coneixedora de l'obra de Gabriel Ferrater, de fet la seva tesi versa sobre els assaigs de l'autor.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.