L'art de morir serenament

L'art de morir serenament

15,00 €
Impuestos incluidos

És important ser conscients de la presència de la mort en les nostres vides. Amb aquest llibre estarem preparats i informats per quan, tard o d'hora, arribi el moment.

 

Hi ha persones que aprenen a morir serenament, convertint la por i la desesperació en una tranquil·la sensació d'acceptació. És important viure conscientment amb la presència de la mort en les nostres vides i en la dels éssers estimats, per això aquest llibre permetrà informar-nos i preparar-nos per quan tard o d'hora arribi el moment, aquella finestra oberta d'esperança.

«Sempre m'ha interessat l'espiritualitat, però no com una creença sinó com una experiència. De tot el que he après, el que més m'interessa és que quan hem d'encarar la malaltia, la vellesa, la mort o qualsevol altra dificultat l'actitud que prenem és sempre el que més compta.»
— Albert Parareda

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Albert Parareda
Idioma
català
ISBN
978-84-16033-54-6
Año
2015
Edición
primera
Páginas
190 pàg.
Dimensiones
21 x 14 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Colección
Caixa d'eines
9993 Artículos

Albert Parareda Franquesa. Vaig néixer a Moià fa seixanta-set anys. He treballat de mestre a primària, secundària i amb adults. Quan tenia cinquanta-dos anys, vaig deixar l'ensenyament i em vaig dedicar a escriure, que era el que realment m'agradava i volia fer. El canvi va ser una de les decisions més importants i positives que he pres en la vida. M'alegro d'haver deixat una feina que ja no em motivava com abans.

He tingut la sort de publicar nou llibres i d'aprendre molt escrivint-los. També és una sort poder viure en una masia, voltada de muntanyes, camps i arbres, a la vall de la Llémena, al Gironès. Un lloc realment meravellós. Com també és meravellós poder compartir la vida amb la Teresa, que és la meva companya de viatge, el meu mirall i la meva mestra. Estic agraït i molt content de viure. La vida és una celebració.

Quin sentit té malgastar-la i perdre l'alè anant darrere dels diners, l'èxit o la fama? Com deia un jugador d'escacs: «quan la partida s'acaba, el rei i el peó tornen a la mateixa caixa».

www.albertpararedafranquesa.cat