365 motius per viure despert

365 motius per viure despert

18,00 €
Impuestos incluidos

El llibre que et regala una lliçó per a cada dia de l’any.

 

Aquest llibre és un còctel. Hi desfilen personatges tan cèlebres i inspiradors com Tolstoi, Omar Khayyam, Voltaire, Jesucrist, Khalil Gibran, Buda... Cadascun amb les seves històries, ensenyant-nos que no cal posar-nos pedres al fetge, que la vida és bella, que ha de ser una celebració i que tenim dret a ser feliços. També hi trobareu experiències personals de l'autor, històries de sants i santes, consells de místics i psicoterapeutes. Són 365 relats escrits o seleccionats per inspirar el canvi i una vida més plena i feliç.

Albert Parareda també és autor d'altres obres com Hi ha un tros de pastís a la nevera (2013) i L'art de morir serenament (2015), que també ha publicat amb Comanegra.

Autor
Albert Parareda Franquesa
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-59-3
Año
novembre 2020
Edición
primera
Páginas
212
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
100 Artículos

Albert Parareda Franquesa (Moià, 1947). Ha dedicat gran part de la seva vida a la docència en diferents escoles del territori català. L'espiritualitat sempre li ha interessat i ja de jove va interessar-se pel budisme. Va deixar l'ensenyament l'any 2001 i es va posar escriure. 365 motius per viure despert és la tercera obra que li publica Comanegra.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.