Un món d'art brut

Un món d'art brut

Fuera de stock
24,00 €
Impuestos incluidos

L’artista Oriol Malet i l’expert i galerista Christian Berst conjuguen talents en aquest còmic, un viatge il·lustrat per un capítol de la història de l’art tan desconegut (i silenciat) com fascinant.


 

Més enllà de l’art «dels folls», molt més enllà de l’art «outsider», els artistes d’art brut són, per damunt de tot, creadors fabulosos. Capbussa’t gràcies a aquest còmic en les mitologies particulars d’artistes com Henry Darger, Carlo Zinelli, Madge Gill, Adolf Wölfli, Jean Perdrizet, Mary T. Smith (i del mateix Oriol Malet, que els fa aquest enorme homenatge acompanyat del galerista Christian Berst). Et convidem a una visita guiada al pinyol fascinant d’un món encara massa desconegut, el món de l’art brut, a través de les obres i les peripècies d´alguns dels seus principals creadors.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Oriol Malet, Christian Berst
Traducción
Adrià Pujol Cruells
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-03-4
Año
novembre 2021
Edición
primera
Páginas
120
Dimensiones
19 x 27 cm.
Encuadernación
cartoné
Colección
Comanegra Còmics

Oriol Malet és un dels dibuixants de còmic més importants del país, i amb Comanegra ja va signar Mandela i el general fent parella amb John Carlin. En aquest cas ha estat assessorat pel gran especialista mundial en art brut, Christian Berst, per signar la seva obra més ambiciosa.

Més informació de l'autor a la pàgina web: www.malet.co

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.