Transicions

Transicions

22,90 €
Impuestos incluidos

Una història que ens apropa al procés de transició de gènere per sacsejar tots els dogmes. Élodie Durand, una de les autores de còmic més importants de França, relata i il·lustra magistralment les emocions i els pensaments de la família de l'Alex durant el seu procés de transició de gènere. 

 

L'Anne pensava que seria incapaç d'encarar el procés de transició de gènere de l'Alex. El seu món semblava que s'hagués d'ensorrar, perquè ser trans, per a ella, era una font de problemes. Però, lluny d'ensorrar-se, el món de l'Anne guanyarà matisos, i descobrirà molts paranys de la normativitat que li han condicionat la vida. La relació amb l'Alex i tota la seva família sortirà reforçada, d'aquest camí. Un llibre per eixamplar horitzons, obrir portes i divulgar coneixements sobre la identitat de gènere. 

Transicions és el segon títol de la col·lecció «Comanegra Còmics»: no-ficció i temes d'actualitat en còmics de gran qualitat. 

Autor
Élodie Durand
Traducción
Alba Coma
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-67-6
Año
juny 2022
Edición
primera
Páginas
176
Dimensiones
20 x 27 cm.
Encuadernación
cartoné
Colección
Comanegra Còmics
9997 Artículos

Élodie Durand (Tours, 1976) és una de les historietistes més importants i prometedores de França. Pel seu còmic anterior va guanyar tres premis, entre els quals el del prestigiós festival d’Angoulême. Transicions va causar impacte a França l’any passat.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.