... ...
Un món d'art brut (2a ed.)

Un món d'art brut (2a ed.)

24,00 €
Impuestos incluidos

L’artista Oriol Malet i l’expert i galerista Christian Berst conjuguen talents en aquest còmic, un viatge il·lustrat per un capítol de la història de l’art tan desconegut (i silenciat) com fascinant.

 

Més enllà de l’art «dels folls», molt més enllà de l’art «outsider», els artistes d’art brut són, per damunt de tot, creadors fabulosos. Capbussa’t gràcies a aquest còmic en les mitologies particulars d’artistes com Henry Darger, Carlo Zinelli, Madge Gill, Adolf Wölfli, Jean Perdrizet, Mary T. Smith (i del mateix Oriol Malet, que els fa aquest enorme homenatge acompanyat del galerista Christian Berst). Et convidem a una visita guiada al pinyol fascinant d’un món encara massa desconegut, el món de l’art brut, a través de les obres i les peripècies d´alguns dels seus principals creadors.

Traducció d'Adrià Pujol Cruells.
Epíleg de Joana Masó.

Un món d'art brut és el primer títol de la col·lecció «Comanegra Còmics»: no-ficció i temes d’actualitat en còmics de gran qualitat.

Autor
Oriol Malet, Christian Berst
Traducción
Adrià Pujol Cruells
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-74-4
Año
setembre 2022
Edición
segona
Páginas
120
Epílogo
Joana Masó
Dimensiones
19 x 27 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Colección
Comanegra Còmics
9999 Artículos

Oriol Malet és un dels dibuixants de còmic més importants del país, i amb Comanegra ja va signar Mandela i el general fent parella amb John Carlin. En aquest cas ha estat assessorat pel gran especialista mundial en art brut, Christian Berst, per signar la seva obra més ambiciosa.

Més informació de l'autor a la pàgina web: www.malet.co