Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar

Roc Guitar

14,90 €
Impuestos incluidos

Un llibre que trenca totes les barreres generacionals i farà que totes les criatures del país vulguin agafar una guitarra. La parella artística formada per Jaume Copons i Liliana Fortuny inauguren una nova sèrie de novel·les gràfiques per a joves protagonitzada per en Roc, un noiet que descobreix la seva vocació periodística i roquera gràcies a la seva àvia, la Lola, una canya de dona.

 

Aquest any en Roc Badosa ha fet massa el tarambana, i ara mira’l: només li queda una setmana per escriure un treball que els seus companys d’institut han fet durant tot el curs! Per si fos poc, ha de passar aquesta setmana a casa de l’àvia, la Lola, i el seu gos amb nom artístic. Ja veu a venir que l’avorriment serà estratosfèric! Però, mig per casualitat, en Roc acaba fent el treball sobre la Companyia Elèctrica Dharma, i tot plegat esdevé una aventura. En Roc no només descobrirà la història d’un grup de rock únic... També descobrirà un munt de coses d’ell mateix i es convertirà en una nova estrella: en Roc Guitar!

Roc Guitar és el quart títol de la col·lecció «Comanegra Còmics»: no-ficció i temes d'actualitat en còmics de gran qualitat. 

*  *  * 
Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Jaume Copons i Liliana Fortuny
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-13-8
Año
març 2023
Edición
primera
Páginas
200
Fotografías
cedides per la Companyia Elèctrica Dharma
Dimensiones
16 x 22 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
Correció de Gemma Sardà
Colección
Comanegra Còmics
9998 Artículos

Copons & Fortuny són un dels grans fenòmens de vendes de la literatura infantil i juvenil catalana, i tots dos són uns roquers de primera. En la nova sèrie del Roc Guitar conjuguen el seu talent per explicar històries que atrapen i la seva passió per la cultura, que ens fan més accessible que mai.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.