... ...
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar
Roc Guitar

Roc Guitar

14,90 €
Impuestos incluidos

Un llibre que trenca totes les barreres generacionals i farà que totes les criatures del país vulguin agafar una guitarra. La parella artística formada per Jaume Copons i Liliana Fortuny inauguren una nova sèrie de novel·les gràfiques per a joves protagonitzada per en Roc, un noiet que descobreix la seva vocació periodística i roquera gràcies a la seva àvia, la Lola, una canya de dona.

 

Aquest any en Roc Badosa ha fet massa el tarambana, i ara mira’l: només li queda una setmana per escriure un treball que els seus companys d’institut han fet durant tot el curs! Per si fos poc, ha de passar aquesta setmana a casa de l’àvia, la Lola, i el seu gos amb nom artístic. Ja veu a venir que l’avorriment serà estratosfèric! Però, mig per casualitat, en Roc acaba fent el treball sobre la Companyia Elèctrica Dharma, i tot plegat esdevé una aventura. En Roc no només descobrirà la història d’un grup de rock únic... També descobrirà un munt de coses d’ell mateix i es convertirà en una nova estrella: en Roc Guitar!

Roc Guitar és el quart títol de la col·lecció «Comanegra Còmics»: no-ficció i temes d'actualitat en còmics de gran qualitat. 

*  *  * 
Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Jaume Copons i Liliana Fortuny
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-13-8
Año
març 2023
Edición
primera
Páginas
200
Fotografías
cedides per la Companyia Elèctrica Dharma
Dimensiones
16 x 22 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
Correció de Gemma Sardà
Colección
Comanegra Còmics
9997 Artículos

Copons & Fortuny són un dels grans fenòmens de vendes de la literatura infantil i juvenil catalana, i tots dos són uns roquers de primera. En la nova sèrie del Roc Guitar conjuguen el seu talent per explicar històries que atrapen i la seva passió per la cultura, que ens fan més accessible que mai.