Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia
Nou elogi de la follia

Nou elogi de la follia

20,00 €
Impuestos incluidos

Jose Valenzuela i Alfredo Borés se submergeixen en les profunditats de la salut mental a través de la creació conjunta d'aquest assaig gràfic, vàlid com a ficció i com a eina terapèutica útil.

 

Vet aquí dos autors submergits en les profunditats de la salut mental: el primer, que ha patit en carn pròpia els desajustos que poden sorgir-ne, decideix dedicar-hi una obra; el segon, que n’està fent una altra, rep una carta misteriosa en referència al seu treball. Tots dos es reuniran amb un Virgili que s’ha posat la bata de psiquiatre i que els conduirà pels subsols de diversos centres psiquiàtrics i per les consciències de diferents residents, que viuen realitats no gaire allunyades dels inferns dantescos. L’assaig gràfic que han creat Jose Valenzuela i Alfredo Borés és una obra rigorosa, vàlida com a ficció i com a eina terapèutica útil. Arrodoneixen l’obra una explicació sobre el procés de creació —decisions artístiques, documents consultats, converses amb tot tipus de professionals— i un pròleg de Núria Bendicho tan crític com colpidor.

Nou elogi de la follia és el cinquè títol de la col·lecció «Comanegra Còmics»: no-ficció i temes d'actualitat en còmics de gran qualitat. 

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Jose Valenzuela i Alfredo Borés
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-22-0
Año
març 2023
Edición
primera
Páginas
88
Prólogo
Núria Bendicho
Dimensiones
19 x 27 cm.
Encuadernación
tapa dura
Otros
Direcció de la col·lecció: Oriol Malet
Colección
Comanegra Còmics
10000 Artículos

L’assaig gràfic que han creat Jose Valenzuela i Alfredo Borés és una obra rigorosa, vàlida com a ficció i com a eina terapèutica útil. Arrodoneixen l’obra una explicació sobre el procés de creació —decisions artístiques, documents consultats, converses amb tot tipus de professionals—.

Productos relacionados