La ley del espejo (edición especial)

La ley del espejo (edición especial)

18,00 €
Impuestos incluidos

Arran de l’aclaparador èxit del llibre, publiquem una edició especial, revisada i ampliada per l’autor, en tapa dura i un nou disseny.

 

A partir d’una història senzilla i emotiva, Yoshinori Noguchi (Hiroshima, 1963), un reconegut expert en coaching i assessorament psicològic, ens situa davant d’un mirall per mirar en el nostre interior. L’Eiko està preocupada perquè els nens de l’escola maltracten el seu fill Yuta, i se sent impotent i sola davant d’un problema que no sap com resoldre. Fins que l’enigmàtic Yaguchi li ofereix un mètode sorprenent que la farà viure la situació més difícil de totes: enfrontar-se als seus fantasmes i continuar endavant amb un esperit nou.

L’any 2010, els lectors catalans van descobrir aquest conte de Yoshinori Noguchi i les reflexions que l’acompanyen. Una ensenyança a mig camí entre el coaching i les constel·lacions familiars que ens enllaça amb una filosofia oriental renovada i ens proposa pautes per resoldre d’arrel els problemes de la vida. Aquesta edició especial, revisada i ampliada per l’autor, i amb una nova traducció, ha estat pensada per agrair el reconeixement de tants anys i crear un regal perfecte per als amants de La llei del mirall.

*  *  * 
Subtítol: Una regla màgica que resol qualsevol problema a la vida.
Emoció: el perdó.

Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Yoshinori Noguchi
Traducción
Sandra Ruiz
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-68-9
Año
novembre 2018
Edición
primera
Páginas
134
Dimensiones
13,5 x 18,5 cm.
Encuadernación
cartoné
Colección
Emocions
19970 Artículos

Yoshinori Noguchi nace en Hiroshima el año 1963. Se gradúa en la Facultad de Economía de la Universidad de Hiroshima. A lo largo de sus años en la universidad lee todo tipo de libros sobre psicología y filosofía de éxito. Tras graduarse trabaja en una empresa de recursos humanos Recruit. Más tarde se independiza, y cómo profesor de asesoramiento psicológico da clases a más de 30.000 personas. El año 1999 abre una consultoría y el 2003 funda la empresa Coaching Management. Desde entonces ayuda a sus clientes a auto-realizarse y a conseguir sus objetivos.

Productos relacionados