La ley del espejo (edición especial)

La ley del espejo (edición especial)

18,00 €
Impuestos incluidos

Arran de l’aclaparador èxit del llibre, publiquem una edició especial, revisada i ampliada per l’autor, en tapa dura i un nou disseny.

 

A partir d’una història senzilla i emotiva, Yoshinori Noguchi (Hiroshima, 1963), un reconegut expert en coaching i assessorament psicològic, ens situa davant d’un mirall per mirar en el nostre interior. L’Eiko està preocupada perquè els nens de l’escola maltracten el seu fill Yuta, i se sent impotent i sola davant d’un problema que no sap com resoldre. Fins que l’enigmàtic Yaguchi li ofereix un mètode sorprenent que la farà viure la situació més difícil de totes: enfrontar-se als seus fantasmes i continuar endavant amb un esperit nou.

L’any 2010, els lectors catalans van descobrir aquest conte de Yoshinori Noguchi i les reflexions que l’acompanyen. Una ensenyança a mig camí entre el coaching i les constel·lacions familiars que ens enllaça amb una filosofia oriental renovada i ens proposa pautes per resoldre d’arrel els problemes de la vida. Aquesta edició especial, revisada i ampliada per l’autor, i amb una nova traducció, ha estat pensada per agrair el reconeixement de tants anys i crear un regal perfecte per als amants de La llei del mirall.

*  *  * 
Subtítol: Una regla màgica que resol qualsevol problema a la vida.
Emoció: el perdó.

Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Yoshinori Noguchi
Traducción
Sandra Ruiz
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-68-9
Año
novembre 2018
Edición
primera
Páginas
134
Dimensiones
13,5 x 18,5 cm.
Encuadernación
cartoné
Colección
Emocions
19971 Artículos

Yoshinori Noguchi nace en Hiroshima el año 1963. Se gradúa en la Facultad de Economía de la Universidad de Hiroshima. A lo largo de sus años en la universidad lee todo tipo de libros sobre psicología y filosofía de éxito. Tras graduarse trabaja en una empresa de recursos humanos Recruit. Más tarde se independiza, y cómo profesor de asesoramiento psicológico da clases a más de 30.000 personas. El año 1999 abre una consultoría y el 2003 funda la empresa Coaching Management. Desde entonces ayuda a sus clientes a auto-realizarse y a conseguir sus objetivos.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.