El sifon de can Sitra

El sifon de can Sitra

18,00 €
Impuestos incluidos

Cent trenta-cinc cromos i dos recordatoris de la mà de Julià Guillamon, amb una il·lustració de coberta d'America Sanchez i un índex d'Ignasi Aballí.

 

La visita a un poeta, la moda del Valentine's Day, un concert de Michael Jackson o una pàgina del Cuore donen peu a petits relats sorprenents, entre el periodisme i la literatura. Articles provocadors sobre la dèria científico-alimentària, el vintage o l'auge del catanyol. Històries quotidianes que denuncien la inèrcia dels llocs comuns. I un repertori de textos, basats en les observacions i les associacions més inesperades, que proposen una nova relació amb plantes, animals i flors.

Autor
Julià Guillamon
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-77-4
Año
2017
Edición
primera
Páginas
300
Dimensiones
11 x 17,50 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
9999 Artículos

Julià Guillamon és escriptor, investigador i columnista de La Vanguardia. Ha publicat l'assaig La ciutat interrompuda. De la contracultura a la Barcelona postolímpica (2001), el volum de reportatges El dia revolt. Literatura catalana de l'exili (2008), la novel·la La Moràvia (2011) i un estudi monumental sobre la postguerra: Joan Perucho, cendres i diamants. Biografia d'una generació (2015). Amb Comanegra també ha publicat Jamás me verá nadie en un ring. La historia del boxeador Pedro Roca (2014) i L'enigma Arquimbau. Sexe, feminisme i literatura a l'era del flirt (2016), dues aproximacions a personatges maltractats per la història: un boxador que es va tornar boig i una dona lliure, temuda en els anys de la República, estigmatitzada i oblidada després de la Guerra Civil.

Julià Guillamon

logo la vanguardia
Un vermut amb Guillamon, per Josep Massot — La Vanguardia, 07/04/2017

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.