Informe de lectura
Informe de lectura
Informe de lectura
Informe de lectura

Informe de lectura

16,90 €
Impuestos incluidos

Inicis de la Llibreria Calders: llibres, llibreters, llibreries, editors, autors, lectors... 

 

De tant dir que la gent no llegeix hem fet una bossa de lectors invisibles. I potser no és tant qüestió de crear lectors (que també, i ja es debat amb la millor intenció) com de mantenir els que tenim. El bon llibreter, que assumeix el negoci com un projecte intel·lectual i el projecte intel·lectual com una responsabilitat cultural, hi té molt a dir, aquí. I hi diu molt. A la Llibreria Calders no són únics, però sí que representen perfectament una nova manera de funcionar que, en equilibri amb les altres, és molt saludable per a l'esperança de vida d'aquest lector invisible, aquest públic inexistent que, ves per on, acaba sent-hi i estirant el carro.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Abel Cutillas, Isabel Sucunza
Idioma
català, castellà
ISBN
978-84-16605-80-4
Año
2017
Edición
primera
Páginas
230
Dimensiones
19 x 14 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Otros
pròlegs d’Antonio Ramírez i Josep Cots
9998 Artículos

Isabel Sucunza (Pamplona, 1972) és una llibretera i escriptora en llengua castellana. Es llicencià en periodisme a la Universitat de Navarra. Instal·lada a Barcelona, va col·laborar al programa Saló de lectura, de Barcelona TV, i posteriorment al programa literari L'hora del lector, de Televisió de Catalunya.

Abel Cutillas (Vinaixa, Lleida, 1976) és un escriptor i historiador català. És llicenciat en Història i Filosofia per la Universitat de Barcelona. Ha publicat el llibre d'aforismes Viure mata, l'assaig Pensar l'art. Kant, Nietzsche, Tàpies, Bauçà, la novel·la La mort de Miquel Bauçà i l'assaig Per una literatura capitalista. Durant la temporada 2006-2007, va col·laborar setmanalment a El matí de Catalunya Ràdio, d'Antoni Bassas.

Abel Cutillas, Isabel Sucunza

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.