... ...
Informe de lectura
Informe de lectura
Informe de lectura
Informe de lectura

Informe de lectura

16,90 €
Impuestos incluidos

Inicis de la Llibreria Calders: llibres, llibreters, llibreries, editors, autors, lectors... 

 

De tant dir que la gent no llegeix hem fet una bossa de lectors invisibles. I potser no és tant qüestió de crear lectors (que també, i ja es debat amb la millor intenció) com de mantenir els que tenim. El bon llibreter, que assumeix el negoci com un projecte intel·lectual i el projecte intel·lectual com una responsabilitat cultural, hi té molt a dir, aquí. I hi diu molt. A la Llibreria Calders no són únics, però sí que representen perfectament una nova manera de funcionar que, en equilibri amb les altres, és molt saludable per a l'esperança de vida d'aquest lector invisible, aquest públic inexistent que, ves per on, acaba sent-hi i estirant el carro.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Abel Cutillas, Isabel Sucunza
Idioma
català, castellà
ISBN
978-84-16605-80-4
Año
2017
Edición
primera
Páginas
230
Dimensiones
19 x 14 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Otros
pròlegs d’Antonio Ramírez i Josep Cots
9998 Artículos

Isabel Sucunza (Pamplona, 1972) és una llibretera i escriptora en llengua castellana. Es llicencià en periodisme a la Universitat de Navarra. Instal·lada a Barcelona, va col·laborar al programa Saló de lectura, de Barcelona TV, i posteriorment al programa literari L'hora del lector, de Televisió de Catalunya.

Abel Cutillas (Vinaixa, Lleida, 1976) és un escriptor i historiador català. És llicenciat en Història i Filosofia per la Universitat de Barcelona. Ha publicat el llibre d'aforismes Viure mata, l'assaig Pensar l'art. Kant, Nietzsche, Tàpies, Bauçà, la novel·la La mort de Miquel Bauçà i l'assaig Per una literatura capitalista. Durant la temporada 2006-2007, va col·laborar setmanalment a El matí de Catalunya Ràdio, d'Antoni Bassas.

Abel Cutillas, Isabel Sucunza