Visions de Catalunya

Visions de Catalunya

19,50 €
Impuestos incluidos

Disset converses per encarar el futur. Un llibre per repensar el país i els camins que ha d’emprendre.

 

«Al llarg de la darrera dècada el debat de sobiranies ens ha sacsejat, des de les places s'ha debatut un nou model democràtic, i el feminisme i l'ecologisme han irromput amb una força enorme. També hem viscut un episodi de terrorisme que va fer esclatar una percepció de pau que donem per descomptada i, ara mateix, un escenari pandèmic que ens ha trencat tots els esquemes. Ens han passat moltes coses en molt poc temps, i tinc ganes d'aturar-me i valorar-ho.» Per fer possible aquesta radiografia d'on som i cap a on anem, Jordi Mayoral conversa amb disset professionals d'àmbits ben diversos que aporten, en conjunt, una visió plural, rigorosa i rica en matisos del moment que viu el país. 

Entrevistats: Míriam Hatibi, Mònica Terribas, Josep Maria Ganyet, Raül Garrigasait, Maria Sisternas, Marta Segarra, Josep Roca, Carmen Juares, Joan Burdeus, Salvador Macip, Victòria Alsina, Germà Bel, Marina Roig, Xavier Mauri, Marta Tafalla, Xavier López i Xavier Antich.

Autor
Jordi Mayoral
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-63-8
Año
maig 2022
Edición
primera
Páginas
336
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
10000 Artículos

Jordi Mayoral (Tarragona, 1982). Llicenciat en Història i col·laborador en diversos mitjans, dirigeix la Galeria Mayoral amb seus a Barcelona i a París, articulant un programa expositiu amb artistes com Miró, Dalí, Picasso, Tàpies, Millares, Chillida, Francés i Zóbel. La galeria participa a les fires Art|Basel Miami Beach, Art|Basel Hong Kong, TEFAF Maastricht, TEFAF New York i ARCOmadrid.