• Nuevo
Torturades

Torturades

22,00 €
Impuestos incluidos

Una crònica periodística que posa els pèls de punta. Un llibre per fer justícia i per no oblidar. 

 

«Quan el poder se situa més enllà dels marges de la llei, els cossos de les dones es converteixen en la diana perfecta per a la demostració de la força, la violència i la crueltat de l’estat». 

La història de la comissaria de Via Laietana és fosca i opaca. Una història marcada per la por, el silenci i la impunitat. Però avui la por queda enrere, el silenci comença a trencar-se i la impunitat es combat. Perquè és ara o mai: ni por, ni silenci ni impunitat. Al llarg dels anys i fins a dia d’avui, una gran quantitat d’acusacions de tortura i violència policial planen sobre l’edifici deixant-hi una ombra espessa, i aquest llibre mira d’aclarir-la gràcies a la veu de les dones. Elles ens expliquen el que hi van viure; les seqüeles físiques i emocionals d’aquell tràngol i quina relació tenen amb el record. Són relats de dignitat i justícia. Testimonis contra l’oblit que trenen una crònica corprenedora del que no hauria d’haver passat mai.

Torturades És el setè títol de la col·lecció «Espores», una nova línia per transmetre qüestions, problemes, experiències, històries de valor universal i que no caduquen. 

Pròleg de Carla Vall i Duran.

Autor
Gemma Pasqual i Escrivà
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-15-2
Año
març 2023
Edición
primera
Páginas
360
Prólogo
Carla Vall i Duran
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
Colección
Espores
9999 Artículos

Gemma Pasqual i Escrivà és escriptora i periodista. Ha escrit una gran quantitat d’obres adreçades a infants amb èxits rotunds. A Comanegra va publicar la seva primera obra per a adults, Viure perillosament, que va quedar finalista del Premi Llibreter 2020.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.