I si estiguéssim en guerra

I si estiguéssim en guerra

12,50 €
Impuestos incluidos

Posem per cas que estiguéssim en guerra. On aniries? Una invitació a imaginar la dura experiència de l'exili.

 

Un govern espanyol ultranacionalista ens ha dut a la guerra. La batalla s'enquista i els combats arriben a la teva ciutat. Escassetat, racionament, segrestos polítics, bombardejos, franctiradors, la mort cada cop més quotidiana... tot això és ara casa teva. Però encara seràs dels pocs afortunats que aconseguiran exiliar-se i esdevenir un refugiat en un altre país, que t'acull però no t'entén perquè ets diferent. Un estigma que mai perdràs.

Janne Teller ens ofereix un colpidor relat que es llegeix en primera persona i que posarà a prova la solidesa dels nostres valors filosòfics i morals més essencials, fins i tot la igualtat i la reciprocitat.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Janne Teller
Idioma
català
ISBN
978-84-15097-67-9
Año
2013
Edición
primera
Páginas
60 pàg.
Dimensiones
14,5 x 10,3 cm.
Encuadernación
tapa dura
Edad recomendada
a partir de 10 anys
9992 Artículos

Janne Teller (Copenhaguen, 1964). D'ascendència austro-alemanya, aquesta novel·lista especialitzada en macroeconomia ha treballat de consultora per a les Nacions Unides en la prevenció i resolució de conflictes internacionals. Aquesta tasca l'ha portada a viure en llocs tan dispars com Tanzània, Moçambic o Bangladesh. L'any 1995 va deixar la carrera a les Nacions Unides per dedicar-se plenament a la literatura.

La novel·la No-res (Comanegra, 2012), publicada a Dinamarca l'any 2000, va obtenir el reconeixement de la crítica al mateix temps que va causar una forta controvèrsia al voltant dels dubtes existencials que planteja. Anys més tard, ha estat reconeguda amb premis de primer ordre i forma part dels plans d'estudi en diferents paísos occidentals. Amb la seva obra, que també inclou assaig i relats, ha rebut diverses beques i premis.

Descobreix més coses sobre l'autora a la seva pàgina web www.janneteller.com

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.