Els homes invisibles

Els homes invisibles

17,00 €
Impuestos incluidos

Dos relats que ens acosten a l’essència literària de Joan Perucho, amb edició de Julià Guillamon i Jordi Puig, epíleg de Marina Espasa i dibuixos de Francesc Todó.

 

Vet aquí la doble reedició de Diana i la mar Morta (1953) i Cendres & diamants (1989), dues joies que basculen deliberadament entre el poema en prosa, el microconte i el text memorialístic; la millor mostra de l'esperit enjogassat i profund de Joan Perucho.

«Envejo els lectors que s'acostaran per primera vegada a les proses curtes de Joan Perucho, perquè es toparan amb la veu original d'un savi il·luminat i una mica bromista. Llegiran petites estampes, escenes quotidianes que descriuen excursions al camp o tardes escoltant discos escrites amb una prosa a vegades lírica que, de sobte, es veuen interrompudes per un llamp que les trasllada a l'altra banda del mirall, allà on viuen els fantasmes i els objectes carregats d'energia fosca.»
— De l'epíleg de Marina Espasa.

Autor
Joan Perucho
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-30-2
Año
febrer 2020
Edición
primera
Páginas
160
Dimensiones
13 x 19 cm.
Encuadernación
cartoné
Otros
epíleg de Marina Espasa i dibuixos de Francesc Todó
Autor info
edició de Julià Guillamon i Jordi Puig
Colección
Portàtils
9995 Artículos

Joan Perucho (Barcelona, 1920 – 2003). Un dels grans referents de la literatura catalana conegut per la seva prosa a vegades lírica, que també ens obre les portes a endinsar-nos en un món de ficció. El seu prestigi com a escriptor li arribarà, però, a la dècada de 1980, amb la reedició de la novel·la Les històries naturals (1960), un fenomen literari traduït a més de 15 llengües. Es converteix, també, en una figura reconeguda dins de la cultura catalana amb el seu treball com a poeta, crític d'art i articulista.