Els homes invisibles

Els homes invisibles

17,00 €
Impuestos incluidos

Dos relats que ens acosten a l’essència literària de Joan Perucho, amb edició de Julià Guillamon i Jordi Puig, epíleg de Marina Espasa i dibuixos de Francesc Todó.

 

Vet aquí la doble reedició de Diana i la mar Morta (1953) i Cendres & diamants (1989), dues joies que basculen deliberadament entre el poema en prosa, el microconte i el text memorialístic; la millor mostra de l'esperit enjogassat i profund de Joan Perucho.

«Envejo els lectors que s'acostaran per primera vegada a les proses curtes de Joan Perucho, perquè es toparan amb la veu original d'un savi il·luminat i una mica bromista. Llegiran petites estampes, escenes quotidianes que descriuen excursions al camp o tardes escoltant discos escrites amb una prosa a vegades lírica que, de sobte, es veuen interrompudes per un llamp que les trasllada a l'altra banda del mirall, allà on viuen els fantasmes i els objectes carregats d'energia fosca.»
— De l'epíleg de Marina Espasa.

Autor
Joan Perucho
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-30-2
Año
febrer 2020
Edición
primera
Páginas
160
Dimensiones
13 x 19 cm.
Encuadernación
cartoné
Otros
epíleg de Marina Espasa i dibuixos de Francesc Todó
Autor info
edició de Julià Guillamon i Jordi Puig
Colección
Portàtils
9995 Artículos

Joan Perucho (Barcelona, 1920 – 2003). Un dels grans referents de la literatura catalana conegut per la seva prosa a vegades lírica, que també ens obre les portes a endinsar-nos en un món de ficció. El seu prestigi com a escriptor li arribarà, però, a la dècada de 1980, amb la reedició de la novel·la Les històries naturals (1960), un fenomen literari traduït a més de 15 llengües. Es converteix, també, en una figura reconeguda dins de la cultura catalana amb el seu treball com a poeta, crític d'art i articulista. 

También te puede interesar

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.