... ...
Blau

Blau

17,00 €
Impuestos incluidos

Una novel·la que viatja entre les platges de la Costa Brava i d'Eivissa i de revelacions encadenades entre dues amigues amb una assignatura pendent. 

 

La Laura somia que se li crema la casa. Necessita fer foc nou. L'endemà es troba amb la Ruth, amb qui comparteix una absència dolorosa. Una absència d'ulls blaus, mirada elèctrica i nom de primavera. L'Abril, l'amiga enyorada, els va marcar la vida a totes dues, i elles encara no saben fins a quin punt. Parlant del que van viure durant els anys més radiants, i rememorant un viatge a Eivissa inoblidable, descobriran que cadascuna guarda, des de llavors, fantasmes sota la catifa. La Ruth sembla una altra persona, s'ha amagat rere un marit postís i una filla amb rínxols d'or, però la Laura conserva un secret que obrirà la llauna del passat: els diaris i els poemes de l'Abril. La primera novel·la d'Assum Guardiola narra un triangle de revelacions encadenades amb mar de fons.

«No n’hi havia prou de modelar un mar. Havies de modelar l’emoció. I això com es fa? I vas agafar plastilina d’un blau més fosc i en vas fer una boleta petita, petita. I la vas clavar al centre del mar.»

___

També disponible en e-book aquí.

Autor
Assum Guardiola
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-90-6
Año
juny 2021
Edición
primera
Páginas
186
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Otros
imatge de la coberta de Leonard Weisgard ("Look at the Moon")
Colección
Narratives
99999 Artículos

Assum Guardiola (Mata, 1973). És formadora en escriptura creativa i en altres habilitats per a la vida. Dinamitza nombrosos clubs de lectura; fer venir ganes de llegir ha estat un objectiu central a la seva trajectòria. També va ser llibretera. Concep l’escriptura des del detall, des de la imatge; l’escriptura com una eina d’exploració; escriure per entendre. Amb la novel·la Blau va quedar finalista del Premi Just M. Casero de l’edició del 2019.

© foto: Gerard Garcia (Fotosintètics)