L'ordre de les coses

L'ordre de les coses

17,00 €
Impuestos incluidos

Una novel·la d’ambientació garrotxina que retrata l’encadenament de relacions que formen el substrat d’una comunitat. A L'ordre de les coses, les inquietuds, els anhels, i tots els alts i baixos emocionals dels qui omplen de vida els carrers d'Olot són els veritables protagonistes. El retorn de Laura Tejada ens brinda una narració farcida d'ironia, amb una pluralitat de punts de vista i l'encís de viure. 

 

«El coll prim de pell blanca i llisa. En Pepe la mira i pensa que com és possible que la vida li faci això, ara. Com pot ser que la noia s’assembli tant a la seva Rosario. Així, envoltada de les companyes d’institut, li sembla una visió estranya.»

La Clàudia s’encaparra amb el professor de música i en Blai, l’amic d’infància, queda amb el cor trencat. Amb en Quel, la Berta i altres col·legues del poble encaren l’estiu com si s’hi juguessin la vida. Olot és un cop de puny, i muntaran una banda perquè tremolin les festes majors. En Pepe, mentrestant, plora la Rosario mentre serveix cerveses al bar del Firal; el seu passat xiula com una olla de pressió. L’Ester sembla que no hi és tota i la Nina és l’únic far de seny. I al forn de la Marga, és clar, s’hi suca pa amb xafarderies. Tots plegats, un vesper de personatges que malden per trobar l’ordre de les coses i acaben sent experts, més aviat, a surfejar el desordre. La gràcia de la vida és justament aquest desordre. Una novel·la que esmola els punts de vista, la ironia, la llengua i la joia de viure.

L'ordre de les coses és l’onzè títol de la col·lecció «Narratives», després d’èxits com El primer emperador i la reina Lluna o I del cel van caure tres pomes.

___

També disponible en e-book aquí.

Autor
Laura Tejada
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-49-2
Año
febrer 2022
Edición
primera
Páginas
170
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
Colección
Narratives
10000 Artículos

Laura Tejada (Barcelona, 1969) és de Sabadell, tot i que avui viu i escriu a muntanya, entre Oix i Andorra. Va estudiar a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona, es va començar a forjar com a autora a l’Ateneu Barcelonès i la primera novel·la que va escriure ja va sortir guardonada amb el premi El Lector de l’Odissea 2016.