L'inevitable home blanc

L'inevitable home blanc

18,90 €
Impuestos incluidos

L'onzè títol de la col·lecció «Portàtils» recupera els millors contes d'un dels autors més influents de la literatura americana, Jack London.

 

Jack London és un dels autors més influents de la literatura americana i un dels contistes que no pot faltar en cap rànquing dels millors del gènere. La seva literatura aprofundeix com cap altra en la psicologia humana quan s’enfronta a la vastitud de la natura, és una mostra excel·lent de la imatge que l’home blanc té de si mateix i dels altres, i ésuna manera de viatjar als antípodes amb unes ulleres que encara són nostres. London va ser, també, un autor sorprenentment prolífic, i la selecció de Jaume Creus, diversa en estils i destins, és una brúixola perfecta per endinsar-s’hi.

Selecció i traducció de Jaume Creus
Pròleg d'Adrià Pujol Cruells

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Jack London
Traducción
Jaume Creus
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-88-1
Año
febrer 2023
Edición
primera
Páginas
264
Prólogo
Adrià Pujol Cruells
Dimensiones
12 x 17 cm.
Encuadernación
tapa dura
Colección
Portàtils
9999 Artículos

AUTOR

Jack London és un dels grans autors més influents de la literatura americana. Nascut el 1876 en un suburbi de San Francisco, va conèixer la misèria de prop i va voltar mig món nodrint-se d’històries de tots colors. Els seus contes en són la millor mostra.

TRADUCTOR

Jaume Creus i del Castillo (Barcelona, 1950) és poeta i traductor català. Estudià Filologia Catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona (1968 - 1970) i col·laborà en l'emblemàtica revista Serra d'Or, i els diaris, El Correo Catalán i Avui. Amb tot això, Creus estudià rus, alemany, txec i italià a partir del 1972 i es convertí en lingüista i traductor oficial de TV3, i col·laborador de Ràdio Esparreguera.